juracka.. parašė:
kad ir as mokeciau![]()
pati esu padarius dvejus teptiukus
…
as tokius tapukus bandziau megzt,bet nelabai pavyko,nusimezgiau dvi dalis,viena keturkampi kita staciakampi ir nesuprantu kaip susiut,man kazko nesigauna
juracka.. parašė:
kad ir as mokeciau![]()
pati esu padarius dvejus teptiukus
…
as tokius tapukus bandziau megzt,bet nelabai pavyko,nusimezgiau dvi dalis,viena keturkampi kita staciakampi ir nesuprantu kaip susiut,man kazko nesigauna
egliosha klp parašė:
labai grazios kelnytesmegzta be siuliu? klyniuke imegztas rombukas?
Aha, megzta be siūlių.. Nuo viršaus... Ir šįkart pamiršau aš tą rombiuką, tai tik taip, paprastai susiuvau klyniuko vietą. Kai mezgu nuo apačios, visai kitaip klyniuką darau, kažkaip gražiau gaunas.. O kas čia man šįkart galvon užėjo, kad nuo viršaus megzt..
Bet gi pradėjau, tai nebenorėjau ir ardyt...
Tapukų tokių zefyriukų kažkur esu mačius labai aiškias nuotraukytes, rasiu įmesiu.. Ten tas dalis, ne atskirai reikia megzti, o viską kartu.. Nemoku, aš gražiai paaiškinti, tad tuoj einu ieškoti, foto. ;)
dodone parašė:
Va, gal kiek aiškiau bus. ;)
Labas rytas mergaitės
Yra tokia bėdukė, jau nežinau kokio storumo siūlus bepasirinkti neriant vaikiškus tapukus - mat noriu sesutei savo padovanot, ji tuoj gimdyt turi, tai noriu nedidelę dovanėle mažyliui įteikti
, vis gi pirmas sūnėnas (dar turiu dukterėčią iš jos pusės), vieni buvo per ploni - susinervinus du kartus ardžiau ir mečiau tą reikalą
, vakar vieną nunėriau - bet man jie atrodo per stori, tokie kieti labai
, tai jau net viltį baigiu prarast, kad kas iš viso gali pavykt, gal galit patart dėl to storio?
Na, patarti nepatarti, kaip žinia, turbut kievienos mezgėjos ir rankos skirtingos, ir pats mezgimas ir pan. Kas vienai, bus storas siūlas, kita sakys, kokį čia man ploną siūlai.
Asmeniškai, man įdealiausias (toks per viduriuką, nei per storas nei per plonas). Su kuriuo, sakykim, ant pakuotės būna parašyta, kad reikia megzti 3 Nr. virbalais. (Dėl vašelio tai dabar abejoju, nelabai pamenu, kokį ten paprastai rašo). Na, bet sakau, čia bent jau man, toks storis, visada tinka ir patinka. Bet kaip ir sakiau, manau rinktis, ir prisitaikyti, tik jum pačiai.. ;)
dodone parašė:
Sveikutės,
Na gi jei priimsit, tai prisijungsiu ir aš į jūsų būrelį. ;) Jau senokai esu prisi…
grazu, gal schemute butu galima..
nes kaip tik noriu ir as kelnyciu savo maziukui..
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai