Burbulas2 parašė:
Mano buvo didesni skaičiukai, bet kraujavau normaliai ir placenta tokiom kaip tūbom šalinosi.
Na, pas mane tada panašiai.
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįBurbulas2 parašė:
Mano buvo didesni skaičiukai, bet kraujavau normaliai ir placenta tokiom kaip tūbom šalinosi.
Na, pas mane tada panašiai.
PasiutusVoverė parašė:
Neduoda ramubės man vienas klausimas.
Nepamenu, ar aprašiau čia situaciją savo, bet, kad būtų aišku, kodėl klausiu, pali…
Kadangi as kraujavau apie 4 sav, cia iki operacijos nuo pirmo patepliojimo, tai galiu pasakyt, kad net ir su nestumu kiausintakyje buvo laikas, kai labai gausiai kraujavau, su kresuliais ir pan. Taigi su ektopiniu irgi gali buti stiprus kraujavimas.
PasiutusVoverė parašė:
Užsirašius esu lapkrtičio 8 dienai. Kadangi jaučiuosi gerai, tai galvoju iki tada ir palauksiu, o ir hcg stabiliai krenta. Tiesiog nerandu info, kad prie tokių hcg …
50/50 gali būti. O dėl gausaus kraujavimo nelabai ką galima spręsti iš tikro
Klau parašė:
Merginos, po kiek laiko pastojote po negimdinio?
Turejau 2 negimdinius. Ir gal kazkoks sutapimas,bet pastojau po 8 men.ir va dabar testas teigiamas,ooeracija paskutine buvo vasario men. Tai gaunasi irgi 8men 😜
maze86 parašė:
Turejau 2 negimdinius. Ir gal kazkoks sutapimas,bet pastojau po 8 men.ir va dabar testas teigiamas,ooeracija paskutine buvo vasario men. Tai gaunasi irgi 8men 😜
Sveikinimai 🥰 as jau is pirmo ciklo tikiuosi 🤦♂️
Mano situacija tokia, kad 4+3 po teigiamo nt testo ir kraujo išskyru pasirosymo sekančia diena jau buvau pas gine privačiai. Padare echo - pasake mato puslele gimdoje, hcg tada buvo 64. Tyrimu daugiau neatliko ir išsiuntė namo ramiai laukti sekančio vizito, del kraujo pasakiu kad jeigu bus stiprus kraujavimas vyk į ligonine. Taip ir buvau tepliojimai tesesi visa laika, tai mažiau tai daugiau iki praėjusio savaitgalio, kai pradėjo teplioti šviežiu krauju vis stipriau bei mausti pilvo apačia, nusprendžiau nueiti pas kita gine.
5+6 Vizito metu gine nieko gimdoje nemato ir sako kad pirmoji negalejo matyti nes per mazas hcg (turejau echo foto). Išsiuntė iš kart tirt hcg ir prg ir deja rodikliai nieko gero nežadantys hcg tik 317, prg 22. Rytoj kartoju hcg. Tepliojimas jau tampa labai lengvu kraujavimu ir kiekviena diena stipreja bet labai letai, bet dieniniu iklotu nebeužtenka, pasirodo ir kažkokiu mažu siūliuku..
Pradedu galvoti, kad ektopinis nėštumas, psichologiškai labai sunku, nes pastojimas pirmas o ir planuotas ilgiau nei metus, problemu jokiu iki šiol su gimda ir ciklu niekad neesu turėjusi, o ir amžius 28m.
bet neramina kad ir normalus kraujavimas niekaip neprasideda.
Migdoline parašė:
Mano situacija tokia, kad 4+3 po teigiamo nt testo ir kraujo išskyru pasirosymo sekančia diena jau buvau pas gine privačiai. Padare echo - pasake mato puslele gimdo…
Man ne vietoje buvo, valesi tepliojimu.net kelias savaites. Antras nėštumas buvo. Nemanau kad jums dėl amžiaus reikia nerimauti. Esat jauna.man jau 35, va man tai reikia sunerimti. Na bet kaip ligoninėje sakė iki 40 yra normalu gimdyt 😛😊
maze86 parašė:
Tyliai tyliai sveikinu 😘😘 sypsenyte net islindo perskaičius..🥰 taip dziaugiuosi..saugok save..ir lauksim pačiu geriausių naujienų su sekminga pabaiga 🥰 stipriai apkabinu ir palaikau tave 🙏❤️
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai