Ieva87 parašė:
Ačiū. Jei lb neprades skaudet, palauksiu ryto. Dar naktį turėsiu vilties ♥️ Nors žinau, kad yra blogai, labai dilgcioja šoną, nėra jokių ankstyvųjų nėštumo išskyrų.…
Sveiki, na kaip Jums? Gal jau pasitikrinote ir viskas yra gerai? 🥰🙏
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįIeva87 parašė:
Ačiū. Jei lb neprades skaudet, palauksiu ryto. Dar naktį turėsiu vilties ♥️ Nors žinau, kad yra blogai, labai dilgcioja šoną, nėra jokių ankstyvųjų nėštumo išskyrų.…
Sveiki, na kaip Jums? Gal jau pasitikrinote ir viskas yra gerai? 🥰🙏
laubur parašė:
Merginos,ar jums po nėštumo ne vietoje, kai atėjo pirmos mm,ar buvo reguliarus ciklas iskart? Man turėjo penktadienį but mm,bet jų dar nėra 🤦♀️😔😡…
Man turi buti penktadienį, pilva maudena kaip pries mmm, ana savaite kai buvau echoskopui tai sake vyksta ovuliacija, tai man biski lengviau buvo atsiskaiciuot kada mazdaug jos turetu buti. Bet nebustebciau jei veluotu, organizmo laikrodis issibalansaves pas mus, cia buvo nestumas, cia jo nebera ☹️
Žakė parašė:
Man turi buti penktadienį, pilva maudena kaip pries mmm, ana savaite kai buvau echoskopui tai sake vyksta ovuliacija, tai man biski lengviau buvo atsiskaiciuot kada…
Man pilvą irgi pamaudena,jau turbūt ketvirtą ar penktą dieną. Bet kaip nieko nėra taip nėra. Šiandien ziurejau gk,tai žemai jis. Tai tikiuos kad jau tuoj ateis. Greičiau ateitų,nes jau PMS nužudys mane. Negana to,kad mano mm nėra,tai dar ir vaika bronchitas užpuolė 😭 verkti tik norįs...
Del negimdinio nestumo tai pavyzdziui man jokiu sikptomu nebuvo. Maude pilvo apacia 5 savaite, bet HCG nekilo sparciai. 6 sav nieko nesimate nei gimdoje nei kiausintakiuose. Sulaukiau ir gausaus 10 d kraujavimo, kaip viena gine komentavo vyko persileidimas. Tik po to ,, persileidimo pasidarius kraujus HCG sokteletelejo per savaite nuo 333 iki 998, o ejo jau 7 sav galas. 7+5 dejo nezmoniskas skausmas i nugara ties stuburu kad net parkritau ant zemes, galvojau radikulitas.7+6 nustatytas vidinis kraujavimas, 8 sav gulejau ant operacinio stalo. Kiausintakis netruko, bet teko atverti ir issimti puslyte. Jei ne nugaros skausmas, buciau sekmingai isejus i darba ir butu gerai nesibaige.
Pries 11 metu irgi esu turejus negindini nestuma, tada buvau jauna ir ziopla nieko per daug nesupratau. Bet mmm velavo 3 savaites. Ir pradejo nakti skaudeti sona desini, taip kad jokie vaistai nemalsino skausmo. Dure kaip su peiliu buku. Reziume po 4 dienu atsiduriau ant operacinio stalo su puse litro laisvo kraujo pilve. Kiausintakis nebuvo trukes bet truko labai nedaug.
Svieziausios operacijos metu (rugsejo gale) buvo pasalintos saaugos, kurios susidare po senos operacijos, padalino is desinio kiausintakio fibrozini randa, ir isoperavo kita kiausintaki. Zodziu esu ispjaustyta is visu galu.
Taip kad nera ko laukti. Taciau linkiu kad nei vienai is jusu nebutu taip kaip man 😘
Neduoda ramubės man vienas klausimas.
Nepamenu, ar aprašiau čia situaciją savo, bet, kad būtų aišku, kodėl klausiu, palieku istoriją čia:
esant nėštumui maždaug 5 sav. ir trijų dienų, nuvykau pas savo ginekologę. Ji nieko nepamatė nei gimdoj, nei kažkur kitur, o mano hcg prieš savaitę buvo virš 600 (tai tuo metu, kai atvykau pas ją, jau turėjo būti dar daugiau). Kadangi pas juos ne patys geriausi aparatai, išsiuntė skubiai į santaras, nes dar ir užsiminiau, kad šiek tiek nestipriai paskauda dešinį šoną ir nutirpinėja dešinė koja lyg būtų užspaustas nervas. Prieš metus esu turėjusi kairėje negimdinį ir yra išoperuotas kiaušintakis (apart tepliojimo pradžioje iš vis neturėjau jokių požymių).
Santarose irgi kažką sunkiai įžiūrėjo, nematė nieko, ką galėtų patvirtinti tiksliai. Gimdoje matė ne apvalų o labiau pailgos formos darinį ir prie dešinės kiaušidės tokį patį. Sako, niekas nėra aišku, kas kur. Gali būti ir gimdoje netaisyklingai besivystantis, gali būti prie kiaušintakio, o gali būti čia ir matoma žarna, o gimdoj tiesiog kraujo dėmelė. Kadangi hcg buvo vos virš 1000 (kai prieš sav. buvo virš 600) ir apart kojos nutirpinėjimo ir pilvo maudimo, po to, kai mane virduj ten išmakalvo, nieko blogo nejutau, paleido namo ir liepė grįžti po dviejų dienų. Grįžus pradėjo teplioti. Labai mažai. Po dviejų dienų nuvykau, padarė kraują - nukrito iki ~490. Vėl paleido namo savitasbai. Tad dariausi hcg kas dvi dienas. Vis pakrenta po 100. Po to dar teplodė krauiojo porą dienų. Ir galiausiai pasirjo. Pirmą dieną mažiau. Antrą ir trečią dieną pavadinčiau gausiomis mėnesinėmis ir gana skausmingomis. Po to porą dienų pakraujavau vidutiniškai, tada dar porą lengvai ir dabar vėl liko tepliojimas.
hCG:
10-12 d: 362.9 (kraujavau gausiai)
10-14 d: 263.9 (kraujavau vidutiniškai)
10-18 d: 128.3 (tepliojimas tik)
Su tokiais ir didesniais hcg skaičiais kraujavau.
Tad kyla man klausimas. Jeigu čia yra ektopinis, kuris nyksta pats ar turėjau taip kraujuoti? Pradeda lįsti mintys, gal iš tiesų ten buvo gimdoje ir nesivystantis, netaisyklingas.. Labai blogai, kai neaišku, kas yra, nes dabar baisu ir vėl dėl ektopinio (dar dar gali būti) ir kad dar šiaip gal su mumis kažkas negerai. Kokios patirtys yra tų, kurios turėjo ektopinius ir patys sprendėsi, ar kraujavot, ar stipriai, ar ilgai?
Atsiprašau, kad toks ilgas tekstas gavosi.
PasiutusVoverė parašė:
Nepamenu, ar aprašiau čia situaciją savo, bet, kad būtų aišku, kodėl klausiu, pali…
Man kairiame kiaušinintakyje sakė įsitvirtinines buvo, tai savaime valesi,bet tas valimasis buvo tepliojimas. Rugpjūčio gale man nustatė tai,tai dar rugsėjo 29d hcg buvo 27. Šiandien atėjo jau antrosios mm po tokio nėštumo,tai ziuresiu kokios jos bus. O hcg ketvirtadienį eisiu dar tirtis.. visų organizmai skirtingi,tai gal jums jau issivale todėl taip ir kraujavote. O jei labai neramu tai gal privačiai nuvažiuoki kad apžiūrėtu jus
laubur parašė:
Man kairiame kiaušinintakyje sakė įsitvirtinines buvo, tai savaime valesi,bet tas valimasis buvo tepliojimas. Rugpjūčio gale man nustatė tai,tai dar rugsėjo 29d hc…
Užsirašius esu lapkrtičio 8 dienai. Kadangi jaučiuosi gerai, tai galvoju iki tada ir palauksiu, o ir hcg stabiliai krenta. Tiesiog nerandu info, kad prie tokių hcg skaičių valosi. Dar vakar hcg buvo 128. Nejaugi čia taip anksti viskas valosi. Jeigu taip, tai labai gerai. Gal reikt ir ciklas grįš į vėžias. Po pirmo ektopinio ir laparoskopijos greit viskas atsistatė. Tai tikiuosi, ir šįkart.
Tiesiog pradėjau dvejoti, ar tikrai ektopinis buvo. Gal čia persileidimas. Vien todėl, kad kraujavimas gausus buvo.
PasiutusVoverė parašė:
Užsirašius esu lapkrtičio 8 dienai. Kadangi jaučiuosi gerai, tai galvoju iki tada ir palauksiu, o ir hcg stabiliai krenta. Tiesiog nerandu info, kad prie tokių hcg …
Visoms juk skirtingai būna. Svarbu kad valosi
PasiutusVoverė parašė:
Nepamenu, ar aprašiau čia situaciją savo, bet, kad būtų aišku, kodėl klausiu, pali…
Mano buvo didesni skaičiukai, bet kraujavau normaliai ir placenta tokiom kaip tūbom šalinosi.
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai