SunMoon parašė:
O as prazilau,ir po kiekvienos nelaimes-savaite zemes po kojom nejauciau 🥲
As tai vis pagalvoju o kas dar laukia, kiek dar gali iskest zmogus.
SunMoon parašė:
Milena00 parašė:
Dieve kaip as jus suprantu, as irgi turejau tik mama, ja palaidojau, mociute ir seneli, galvojau kad irgi, kad jau turetu nusviesti sviesa musu kieme, bet deja, ko …
Labai užjaučiu
, atrodo tokia dovana kūdikėlis , jūsų atveju net du ❤️. Ir toks skausmas praradus 😔.
Littlebird parašė:
Aš pati netekusi trijų mažylių, bet ranka vogti knygą nekyla. Tam nėra ir nebus jokio pateisinimo niekada.
Labai užjaučiu dėl netekties, nuoširdžiai .
Apie knygą diskusijas baigiu , ne vieta ir ne laikas.
justinaP1990 parašė:
Butent, mes nenorime paleisiti nes mes suvokiam kad negalesim iskest.. Taip, tai musu vidinis ego. Dar budama ligoninej jiems pasakiau keliaukit jei cia bus per sun…
Labai linkiu surast jėgų ir parašyti naują, labai gražią istoriją su laiminga pabaiga ❤️.
Gal ir mes dar tokią parašysim, vyras labai nori, aš vieną dieną noriu kitą bijau . Bet kol galėsime planuoti turi praeiti nors metai, per juos tikiuosi susidėlios mintys ir neliks abejonių .
SunMoon parašė:
😔 Kiek nelaimių teko ištverti?
justinaP1990 parašė:
Aš jau bijau ir pagalvoti ...
Žinau, kad žmogaus galimybių ribos su kiekvienu išbandymu neapibrėžtai auga .. apie ką seniau bijojau pagalvoti, teko išgyventi .. susitaikyti ir dar atrasti jėgų eiti tolyn .
Suvalke parašė:
Labai užjaučiu, atrodo tokia dovana kūdikėlis , jūsų atveju net du ❤️. Ir toks skausmas praradus 😔.
Ačiū❤️
Milena00 parašė:
Visa nestuma vaiksciojau taip lengvai, viskas buvo gerai, sausio 3 uzkilo spaudimas, dar savaite numusinejau, bet gydytoja neteisingai paaiskino kaip vartoti, negal…
Laikykitės 😢❤️ nesuprantu kodėl taip nutinka ir už ką...
Aš pati esu 30 sav. gimus.. Bet čia 34 metus atgal, jau atrodo 30 savaitė galimybių išgyventi daugiau vaikučiams ir dvynukai brandesni būna, ir medicina pažengusi labiau per tuos metus...
Suvalke parašė:
Labai užjaučiu, atrodo tokia dovana kūdikėlis , jūsų atveju net du ❤️. Ir toks skausmas praradus 😔.
1 dukra 24sav isgyveno 5d
Antra porele. Su sunum persileidau 19+4. Liko dukra,gulejau klinikose,gelbejo kaip galejo,beti prasidejo veikla 23+4d, pagimdziau 4h gyveno 🥲
As visgi manau kad nieko blogesnio mamai moteriai nieko blogesnio nutikti negali..... Kitos problemos pries tai tiesiog pasidaro tokios menkos.....
As kad ir dabar bijau labai.... Bijau svajot, nes kazkur yra giliai ta mintis o kas jeigu vel.... Atrodo bijai prisirist... Bet tuo paciu tikies kad kai gims vaikelis jis verks 😥
🙏❤️
Snieguolė parašė:
As visgi manau kad nieko blogesnio mamai moteriai nieko blogesnio nutikti negali..... Kitos problemos pries tai tiesiog pasidaro tokios menkos.....
Snieguolė parašė:
Juk turi pagaliau buti gerai! Ir bus! Sako zaibas i ta pacia vieta netrenkia, bet gaila nepasitvirtina, trenkia dar ir kaip, tik gal jau paskutini karta 🤍
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai