Suvalke parašė:
Tikrai neskatinu vogti. Failas ten yra patalpintas su tikslu dalintis .
O man tiesiog norisi paklausti ar vietoje ir laiku šitas komentaras? Ar labai jis …
Neprivalot niekam nieko aiškinti jei žmogus nesupranta ką ir kur rašyti ..
Suvalke parašė:
Tikrai neskatinu vogti. Failas ten yra patalpintas su tikslu dalintis .
O man tiesiog norisi paklausti ar vietoje ir laiku šitas komentaras? Ar labai jis …
Neprivalot niekam nieko aiškinti jei žmogus nesupranta ką ir kur rašyti ..
tygra parašė:
Su manim irgi palatoje 26 sav. pasigimdziusi buvo.. Aš vis raudojau.. 😢 O ji buvo pilna optimizmo, kad jos vaikelis gyvens, žymiai daugiau vilčių gydytojai teikia…
tygra parašė:
Su manim irgi palatoje 26 sav. pasigimdziusi buvo.. Aš vis raudojau.. 😢 O ji buvo pilna optimizmo, kad jos vaikelis gyvens, žymiai daugiau vilčių gydytojai teikia…
Ilgas kelias ir ju laukia, kiekviena akimirka dziaugsmas. Manes veliau sesute paklause ar butum pasiruosus augint du negalia turincius vaikus, nes jei butu ivykes stebuklas labai didele tikimybe kad turetu vaikeliai problemu,paralyziai visokie ir pan. Operacijos. Kaip ir kazkas minejo medicina ir nevisagale. Tuo metu atrode niekas nebaisu kad tik gyventu bet dabar pagalvoju kad jiem tiesiog cia butu buve per sunku..🤍
justinaP1990 parašė:
Ilgas kelias ir ju laukia, kiekviena akimirka dziaugsmas. Manes veliau sesute paklause ar butum pasiruosus augint du negalia turincius vaikus, nes jei butu ivykes s…
Atsiprašau įsiterpsiu šiek tiek, noriu papasakoti .
Prieš daugiau nei 7 metus mano tėtis susirgo onkologine liga, liga progresavo taip greitai kaip mes nebuvome pasiruošę , nors tokiam dalykui nepasiruoši niekada ..
Mano būsena tuo metu buvo tokia kad , buvau pasiryžusi bet kokia kaina prailginti tėčio buvimą šioje žemėje .. tuo metu negalvojau kiek man tai kainuos jėgų, finansų tiesiog norėjau šalia turėti jį... egoistiškai galvojau tik apie save , ir kad man žūt būt reikia jo šalia . Nesusimasčiau kokia jo gyvenimo kokybė, kokias kančias jis išgyvena ..
Ir tik tada kai jis man pasakė kad labai pavargo kovoti, kad nori numirti supratau kad esu savanaudė nes y situaciją žiūrėjau tik iš savo perspektyvos . Žmogus iškentė 5 operacijas, chemoterapijos kursą ir pasidavė, atsisakė gydymo nes tiesiog pavargo kovoti . Labai greitai mums teko atsisveikinti 😔.
Ką noriu visu tuo pasakyti, yra gyvenime situacijų kai nuo mūsų norų niekas nepriklauso .. galime labai norėti, labai gailėti, gedėti bet viskas bus taip kaip turi būti, taip kaip parašyta likimo knygoje ...
Aš gyvenime labai anksti netekau mamos, vėliau tėčio, vienintelė paguoda man buvo močiutė, deja pernai metų pradžioje išėjo ir jį .
Po laidotuvių vyrui sakiau kad jau nebeturiu ko laidoti .. dieve kaip tada klydau ..metų gale sumokėjau didžiausią gyvenimo kainą kokią tik galėjau sumokėti ... netekome dar negimusio sūnaus. Išnešiojau kūdikėlį beveik 33 savaites ir deja praradome jį. Jei tik mūsų liūdesys ir ašaros jį prikeltų verktume dieną naktį , jei tik mūsų norėjimas pakeistų istoriją norėtume be galo be krašto .. deja kartais istoriją eina perašyti tik atvertus nauja lapą..
Suvalke parašė:
Prieš daugiau nei 7 metus mano tėtis susirgo onkologine liga, liga progresavo taip…
Dieve kaip as jus suprantu, as irgi turejau tik mama, ja palaidojau, mociute ir seneli, galvojau kad irgi, kad jau turetu nusviesti sviesa musu kieme, bet deja, ko jau ko, bet kad vaikai mirtu nebuvau pasiruosusi, ši menesimire mano dvynukes... Taip lauktos... Šimtas klausimu kodel??? Bet kaip viena daktare pasake, nieeskoti atsakymu i sita klausima, nes niekada nebus atsakymo...
Milena00 parašė:
Dieve kaip as jus suprantu, as irgi turejau tik mama, ja palaidojau, mociute ir seneli, galvojau kad irgi, kad jau turetu nusviesti sviesa musu kieme, bet deja, ko …
Laikykites 🧸
Visa nestuma vaiksciojau taip lengvai, viskas buvo gerai, sausio 3 uzkilo spaudimas, dar savaite numusinejau, bet gydytoja neteisingai paaiskino kaip vartoti, negaledama numusti spaudima atsiduriau ligonineje, ten diagnoze Preeklampsija, buvo 30 savaite... Mergaites gime, sake viskas stabiliai, bet viena mire per pirma para, o antra 7 paras isgyveno.. Dabar esu namuose jau, liko tik tustuma, toks jausmas kad man aborta padare...
Suvalke parašė:
Prieš daugiau nei 7 metus mano tėtis susirgo onkologine liga, liga progresavo taip…
Butent, mes nenorime paleisiti nes mes suvokiam kad negalesim iskest.. Taip, tai musu vidinis ego. Dar budama ligoninej jiems pasakiau keliaukit jei cia bus per sunku, ir tada atejo ta mintis kad va cia yra besalygine motinos meile kai taip myli kad leidi iseiti jog nebekentetu.. As labai tikiuosi, kad ateis dar stebuklas pas mus, laikysiu ant ranku ir pasakosiu kaip ilgai as jo laukiau, tuo ir gyvenu nes eisiu tiek kiek reik ir kiek turesiu jego o visa kita kaip ir saket nuspresta jau likimo knygose ❤️
Milena00 parašė:
Visa nestuma vaiksciojau taip lengvai, viskas buvo gerai, sausio 3 uzkilo spaudimas, dar savaite numusinejau, bet gydytoja neteisingai paaiskino kaip vartoti, negal…
Mano mergaite isgyveno pusantros dienos, berniukas dvi. Pragara atrodo ten praejau jei jis toks yra..o tos tustumos neimanoma zodziais nupasakot
justinaP1990 parašė:
Mano mergaite isgyveno pusantros dienos, berniukas dvi. Pragara atrodo ten praejau jei jis toks yra..o tos tustumos neimanoma zodziais nupasakot
O as prazilau,ir po kiekvienos nelaimes-savaite zemes po kojom nejauciau 🥲
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai