Evelina19 parašė:
Pasirodo maksty infekcija buvo, placenta sektiek atsokus
Pas mus irgi su placenta buvo, sutriko kraujotaka.
Evelina19 parašė:
Pasirodo maksty infekcija buvo, placenta sektiek atsokus
Pas mus irgi su placenta buvo, sutriko kraujotaka.
Labas rytas, naktį prasikamavau skausmuose, hemorojus pakilo tai smagu nei vienas vaistas nenumalsino,... Esu nemiegojus... Sūnų į mokyklą vesiu... Galvojau nebegryzti į darbą bet persigalvojau noriu į darbą tik dar po biliotenio pasiimsiu mėnesį ne apmokamų.... Pailsėti...
svajone111 parašė:
Sveikos... Sausio 7testas parodė teigiama... Laimės pilna šitiek metų planuotas antras vaikelis... Nėštumo metu visi tyrimai idealus darėme ir genetinius viskas ide…
Stipybės jums ir jūsų šeimai...
Skaitau ir verkiu... neįsivaizduojamas skausmas...Bet guodžia tikėjimas, kad siela nemirtinga ir jūsų vaikelis sugrįš į žemę kitame kūne ❤️
Evelina19 parašė:
Supratau, manau per kita vizita pas gine paklausiu kaip su manim bus, nes pati praradau 38sav, o siai dienai nieko nemini apart termino diena
Man pasakė kad neleis pernešioti nė dienos virš termino, nes pirmą praradau pernešiojus 6dienas. Tačiau iš streso ir paranojos atvykau jau savaitę iki termino ir buvo atliktas cp...vaikas pasidarė mažai judantis... galvojau istorija kartojasi... Aciu D viskas gerai baigėsi...
dida83 parašė:
Stipybės jums ir jūsų šeimai...
Skaitau ir verkiu... neįsivaizduojamas skausmas...Bet guodžia tikėjimas, kad siela…
Dida83, skausmas neismatuojamas tik ta viltis kad dar sulauksim leliuko
dida83 parašė:
Man pasakė kad neleis pernešioti nė dienos virš termino, nes pirmą praradau pernešiojus 6dienas. Tačiau iš streso ir paranojos atvykau jau savaitę iki termino ir bu…
Dida83, o kokia jusu istorija, ar aiskios priezastys buvo?
Mes gavone tyrimu atsakymus jau, bet deja kazkokios aiskios, konkrecios priezasties kaip ir ner, nieko paaiskinti gydytojai negali
isel parašė:
Dida83, o kokia jusu istorija, ar aiskios priezastys buvo?
Mes gavone tyrimu atsakymus jau, bet deja kazkokios aiskios, konkrecios priezastie…
Lygiai tas pats-nera priezasties... Gal uzsikiso placentos virkstele kraujo kresuliu, bet gal tas kresulys ir po vaikelio zuties atsirado... Antra nestuma leidausi vaistus skystinancius krauja, kad isvengti kresuliu... nzn ar to reikejo, bet man buvo ramiau...
dida83 parašė:
Lygiai tas pats-nera priezasties... Gal uzsikiso placentos virkstele kraujo kresuliu, bet gal tas kresulys ir po vaikelio zuties atsirado... Antra nestuma leidausi …
Nu va, bent aisku, kad kresuliukas buvo, ir kaip pati sakot bent skystinancius galejot leistis del ramybes..
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai