Nora parašė:
Viskas bus gerai.... Viskas turi būt gerai... Mes privalom taip galvotmano nestumo laikas irgi apie 9 savaites dabar, manes pirmas pasimatymas irgi lauk…
Atsiprasau, kad lendu i sirdi, bet kiek jums buvo laiko, kai nelaime ivyko?
Nora parašė:
Viskas bus gerai.... Viskas turi būt gerai... Mes privalom taip galvotmano nestumo laikas irgi apie 9 savaites dabar, manes pirmas pasimatymas irgi lauk…
isel parašė:
Mano angeliukas iskeliavo gimstant... Buvo 10 dienų po termino, tai mano nestumas jau buvo 41+.. Nebuvo pas mane jokios veiklos, ir jokie skatinamieji jos neissauke, o "naturalisciu" gydytoju "deka" nebesugebejo su extra cp isgelbet kai jo sirdute pavargo nuo visko ir sustojo.... Nenoriu labai plestis.... Labai sunki situacija....
Nora parašė:
Mano angeliukas iskeliavo gimstant... Buvo 10 dienų po termino, tai mano nestumas jau buvo 41+.. Nebuvo pas mane jokios veiklos, ir jokie skatinamieji jos neissauke…
Gal ir nelabai šitai temai tinka, bet neseniai sapnavau toki sapna: pokalbis su dievu : atrodė lyg patekau į rojų atsidaro vienos durys viskas gražu, atsidaro kitos, o ten suaugę ir vaikai be koju be rankų, atsidaro kitos ir aš atrodo klausiu dievo: kodėl tu taip baudi tuos žmones ir juos kankini. O jis atsako : štai čia mes visko turim tik žmonės nemoka prašyti. Atidaro tas trečias duris o ten ir koju ir rankų ir akiu ir ko tik no.
Nora parašė:
Mano angeliukas iskeliavo gimstant... Buvo 10 dienų po termino, tai mano nestumas jau buvo 41+.. Nebuvo pas mane jokios veiklos, ir jokie skatinamieji jos neissauke…
Ojej, kaip siaubinga.. bet labai dziugu, kad jums jau pakeliui didziulis dziaugsmas! 🤰
isel parašė:
Ojej, kaip siaubinga.. bet labai dziugu, kad jums jau pakeliui didziulis dziaugsmas! 🤰
Labai laukiam ir tikim, kad viskas bus gerai.... Nelengva, bet privalom susitvarkyt su jausmais ir emocijom, nes nenorim to nerimo perduot broliukui ar sesutei
isel parašė:
Sakykit, o kaip tvarketes su baimem nestumo metu? Mes planuojam ilgai nelaukti po nelaimes ir vel pradet planuot 🤰, bet sunkiai isivaizduoju kaip reikes neisprotet …
Sunkiai vis tikriausi nėštumo testais iki 3 mėn Tad kelnaitės ar nėra gleiviu dėl kiekvieno sumaudimo pas midwife prasydavau kad pažiūrėtų su doleriu ar yra sirdutes dūžiai. Laukiau scan kaip išganymo kai pasakė jog viskas OK aprimau bet vėl su nerimu laukiau kito scano. Kaip tik buvau atostogų Lt kai buvo 4.5 mėn tai nuėjau pas savo gine tai padarė scana ir vėl nuramino tada į UK kai gryzau padarė priklausanti scana ir tada pagalvojau dievas atėmė viena bet davė kita todėl nusprendžiau mažiau nervintis o kai pradėjo judėt supratau kad viskas bus gerai. Bet kartais baimė užklumpa o kas jeigu... Bet stengiuosi tikėti jog viskas bus gerai.
Sveikos... Sausio 7testas parodė teigiama... Laimės pilna šitiek metų planuotas antras vaikelis... Nėštumo metu visi tyrimai idealus darėme ir genetinius viskas idealu... Kol atėjo rugsėjo 13,extra gautas laikas pas gydytoją dėl pasitarimo kaip užbaigti nėštumą dėl to kad pirmas Cezaris dėl veiklos nebuvimo, turėjome tartis ir dėl antro cp.... Ir... Pradėjus daryti echoskopa gydytoja staiga atsistojo ir išėjo gryzo su kita gydytoja ir pasipylė vaiko širdelė dešinėje pusėje, žarnos pasklidusios po krūtine.... Pradėjau klausti kas yra kas ne taip... Ir išgirstu diagnoze diafragmos išvarža... Staiga išveža į Vilnių į Santariskiu klinikas, ten sulaukė 39sav.1d. Ir planinis cp 2018.09.19gime mano antras sūnus Matas. Po 5savaiciu kančių, operacijos ir gydymu. Matukas išėjo pas angeliukas... Šiandien 10dienu kaip nebėra mano mažylio namai tušti kiekvienas kampelis svajonių pridėtas. Lovytė vežimėlis daigeliai sulyginti sudėti taip lauktas angelelis... Gryzo atgal į dangų...
svajone111 parašė:
Sveikos... Sausio 7testas parodė teigiama... Laimės pilna šitiek metų planuotas antras vaikelis... Nėštumo metu visi tyrimai idealus darėme ir genetinius viskas ide…
o Dievuliau, kaip sunku... laba labai užjaučiu
kaip širdį suspaudė..
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai