anzeliux parašė:
Sito nzn
Vistiek ačiū
anzeliux parašė:
Sito nzn
Vistiek ačiū
Mylimukų mama parašė:
Sveikos, turiu prašymą gal kuri galite man padėti su kūdikio drabužėlių dydžiais? Noriu nunerti būsimam leliukui megztuką, bet nežinau išmatavimų ir neturiu nė vien…
nesudetinga ir gauti ta rubeli, nueik i devetu parduotuve ir ten pamatuok, nebutinai net pirkt, arba nauju parduotuvej, bet ten pardavejos dazniausiai nemalonios buna
Ramute526 parašė:
Kepurytes dydi labai paprasta pataikyti, jei nersit pagal schema pateikta ciut auksciau![]()
As schemu nesuprantu. Neisnesa smegenys man jose gilintis. Tad noriu paklaust ar neriant kepuryte, kai jau apneriat ratuka aplinkui ir griztat i pradine padeti, jus paskutine aki sujungiat su pirma akim ir neriat kaip iprastai, ar neriat iprastai aplink nesujungiant pirmos ir paskut akies. Tikiuos supratot ko klausiu? Dekui ;)
neta159 parašė:
As schemu nesuprantu. Neisnesa smegenys man jose gilintis. Tad noriu paklaust ar neriant kepuryte, kai jau apneriat ratuka aplinkui ir griztat i pradine padeti, jus…
Speju ko klausi. Gali daryti kaip tau bus patogiau, bet yra skirtumas: jeigu apneriant pirma ratuka toliau neri, nesujungiant pirmos ir paskutines pirmojo ratuko akies, pas tave gausis spirale (grazu, nesimatys sujungimo, bet baigiant nerti kepure neturesi kaip uzbaigti, matysis neuzbaigta eilute) Jeigu neriant pirmaji ratuka sujungi paskutine aki su pirma, gausi siule (taip neriama pagal taisykles) Tuomet galima imaisyti kitu spalvu ir kepuryte atrodys graziai (tvarkingai ) nerta
P.S. jungiant pirmaja ir paskutine aki, nedaryk kilputes, tiksliau uzkabinai siula ir prakisk pro paskutine aki....tikiuosi supratai ka norejau pasakyti
Merginos,paaiskinkit man kvailai kaip tas kepures nerti.Nusineriau reikiama blyna didinant.Dabar jau reiktu lenkti.Kazkur skaiciau kad reikia nebedidinti ir nerti pastovu akiu skaiciu,bet man niekaip ji nesilenkia.Nebent daryciau akis i kas antra tada susimazina,bet gaunasi tokia kampuota.Paaiskinkit man
mano blyno spindulys 7cm,apsiskaiciavau pagal kazkurios duota formule.
inlove999 parašė:
Merginos,paaiskinkit man kvailai kaip tas kepures nerti.Nusineriau reikiama blyna didinant.Dabar jau reiktu lenkti.Kazkur skaiciau kad reikia nebedidinti ir nerti p…
aš tą blyną kai neriu neriu ji platindama 6 o ne 8 vietose tai iš kart jis jau kaip "dubenėlis" gaunasi. o antra po platinimo reik panerti kelias eilutes irkad pradėtu riestis ir trečia reik tampriau nerti kai nebesiaurini
As darau taip 1 eile usidedu 12 stulpeliu su uzmetimu,2 eile dvigubinu,gaunas 24 stulpeliai,o toliau kiekvienoj naujoj eilej vis pridedu po 12 stulpeliu su uzmetimu,tuos stulpelius ismetau ratuku pvz kas antra ar kas trecia stulpeli dadedu po viena,kol apejus ratuka tie 12 issimeto,taip neriu tol kol gaunu norima apimti,kai norit kad lenktusi,toliau akiu nebededat o neriat ratuku kepure pati uzsilenkia neriat iki reikiamo ilgio,tikiuos aiskiai parasiau
varliuke7 parašė:
Va mano ka tik iskepta tunika dukrytei Manau turetu graziai atrodyti prie dzinsiuku.
Labai, labai!
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai