naktinepaukstyte parašė:
Man klinikose, bet aš jau 16 savaičių geriu vaistus ir turiu kitokiu komplikacijų, tai jau tada nieko nebekauks ir iškart skatins gimdymą
Tai kiekviena esam / buvom individualios 🎈
Intrahepatinė nėščiųjų cholestazė yra kepenų liga, dažniausiai pasireiškianti III-čiojo trimestro metu stipriu niežėjimu. Skaityti
visą straipsnįnaktinepaukstyte parašė:
Man klinikose, bet aš jau 16 savaičių geriu vaistus ir turiu kitokiu komplikacijų, tai jau tada nieko nebekauks ir iškart skatins gimdymą
Tai kiekviena esam / buvom individualios 🎈
V.r. parašė:
Merginos, gal atradę esat kokią priemonę odai apraminti nuo niežėjimo? Pastarąsias paras įdomiai, fermentai krenta, oda niežėt aktyvėja 🤷🏻♀️ Baigiu išdirdėt 😩…
Odeta1 parašė:
Sveikos. Na ką.. 33 sav ir prisidėjo dar vienas linksmumas. Sakykit, ar reguliuojate mitybą esant šiai ligai?
Taip, kuo mažiau riebaus maisto, geriau garintos/troškintos daržovės nei žalios, žinoma, vengti gazuotų gėrimų, kavos, padažų. Iš esmės nieko specifiško - tiesiog sveika mityba. Jei situacija lengva, padeda prilaikyti fermentus, jei prastesnė, tada jau niekas nepadeda.
Merginos, at jums nebudavo paraudusiu , degančių delnų ir padų? Nors jau su dviem nestumais turejau cholestazę, bet vis tiek sunku man aiskiai atpazinti jos pradzia🤷♀️ Nes jau pries menesį atrodė, kad niezti viską, bet kepenų rodikliai buvo geri, tai kadangi naktimis dar miegu ( o nemiegojimas nuo niezulio jau man aiskus cholestazes pozymis ), tai nesuprantu ar vel begti tikrintis ar cia dar del kazko tie delnai raudonuoja🤔
Gaja parašė:
Merginos, at jums nebudavo paraudusiu , degančių delnų ir padų? Nors jau su dviem nestumais turejau cholestazę, bet vis tiek sunku man aiskiai atpazinti jos pradzia…
Man pabaigoje kepenų fermentai buvo jau normoje, bet TR laikėsi plius minus 30/40
Paskutines dvi sav.buvo košmaras ir daktarė nesuprato kodėl negerėja niežulys, nors kepenų fermentai jau praktiškai buvo susinormalizavę.
Pvz man nei delnai, nei padai neniežėjo.
Man niežėjo visą kūną absoliučiai išskyrus tas dvi vietas 🤷🏻♀️
Odeta1 parašė:
Sveikos. Gal kurios buvote paguldytos į santaras dėl šios ligos? Kiek laiko jus čia laikė?
Mane llaike 4 dienas, o paskui i dienos stacionara nestuma tese iki 37+6
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai