salexa parašė:
Mane llaike 4 dienas, o paskui i dienos stacionara nestuma tese iki 37+6
Ačiū, kad pasidalinote. Nes prigąsdino, kad laikys apie dvi savaites... O sesutės sako, kad tik kol tyrimus padarys.. Tai tikiuosi, kad čia neužsibūsiu 🙈
Intrahepatinė nėščiųjų cholestazė yra kepenų liga, dažniausiai pasireiškianti III-čiojo trimestro metu stipriu niežėjimu. Skaityti
visą straipsnįsalexa parašė:
Mane llaike 4 dienas, o paskui i dienos stacionara nestuma tese iki 37+6
Ačiū, kad pasidalinote. Nes prigąsdino, kad laikys apie dvi savaites... O sesutės sako, kad tik kol tyrimus padarys.. Tai tikiuosi, kad čia neužsibūsiu 🙈
Odeta1 parašė:
Bet man tulzies rugstis nukrito, ir sitas gal dave. Nors per ta menesi dienos stacionare kol vaiksciojau sokinejo labai. O ejau pirmadieni, treciadieni ir penktadieni. Budavo kraujo tyrimas, echoskopas pirmadieni ir penktadieni, lasine.
salexa parašė:
Bet man tulzies rugstis nukrito, ir sitas gal dave. Nors per ta menesi dienos stacionare kol vaiksciojau sokinejo labai. O ejau pirmadieni, treciadieni ir penktadie…
Vajej.. Kai atvykau su tokiais kosminiais skaičiais - kaži kuo pasibaigs 😐. O jums po to skatino gimdymą?
Odeta1 parašė:
Vajej.. Kai atvykau su tokiais kosminiais skaičiais - kaži kuo pasibaigs 😐. O jums po to skatino gimdymą?
O galite pasidalinti kokie jūsų skaičiai?
Odeta1 parašė:
Skatino man gimdyma.
Man vaistus pakeite, pakeite doze. Patenkinta labai santaru ligonine.
naktinepaukstyte parašė:
O galite pasidalinti kokie jūsų skaičiai?
ALAT 1000, ASAT 500. Tai ekstra gavau siuntimą į santaras. 😬
Odeta1 parašė:
ALAT 1000, ASAT 500. Tai ekstra gavau siuntimą į santaras. 😬
Svarbiausia - tulžies rūgštis, jei ji neviršys 40, tuomet bus vaistais mušama/palaikoma. Laikykitės, linkiu kuo ilgiau išnešioti.
Laknė parašė:
Svarbiausia - tulžies rūgštis, jei ji neviršys 40, tuomet bus vaistais mušama/palaikoma. Laikykitės, linkiu kuo ilgiau išnešioti.
Mano tupzis 68 buvo bet vis tempe iki 37+6 neskuba skatinti gimdymo.
salexa parašė:
Mano tupzis 68 buvo bet vis tempe iki 37+6 neskuba skatinti gimdymo.
Na nuo 40 didėja rizika, bet jei viršija 100, tuomet skatina. Mano pačios buvo 151, tai kelios dienos, kol su gastroenterologais pasitarė, ir skatino.
Merginos, ar kam buvo, jog po gimdymo pirmąja sav.pasireiškė tuštinimas viduriavimu skudžiomis, rūgštinėm (tulžis) išmatom?
Jau galvojau viskas, bet pasirodo toli gražu
Pirmą kartą pagalvojau ok, juk mažiukams gydant geltą kepenų fermentai suskaldomi ir šalinasi per išmatas. Galvoju kažkur turi dėtis ir mano sukaupto fermentai kepenų ir tulžies 🤷🏻♀️
Bet jau antras kartas ir skausmas iki išprotėjimo! Atrodo, kad išangė tuštinimosi metu yra palikoma rūgštimi
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai