Darata parašė:
Patvirtintas vykstantis persileidimas. Bet ir be vizito jau buvo aišku - ryte atsikėlus pusės delno pūslė pasišalino, kita pusė pasišalino dar klinikoje būnant iška…
Labai užjaučiu, laikykitės 😥 💔
Darata parašė:
Patvirtintas vykstantis persileidimas. Bet ir be vizito jau buvo aišku - ryte atsikėlus pusės delno pūslė pasišalino, kita pusė pasišalino dar klinikoje būnant iška…
Labai užjaučiu, laikykitės 😥 💔
StebuklingaŽaluma parašė:
Žinokit iš patirties... Su ta mintimi "kad vistiek patikrins" nevisad išeina... Taip, patikrina, bet būna, kad specialiai "nemato", ką reik pamatyti. Man taip buvo…
Na žinoma visokių gydytojų yra, čia jau puikiai žinau ir iš savo IVF kelionės, kad po kai kurių norisi tik duris užtrenkti ir niekada nebegrįžt. Tik norėjau pasidalinti, kad būna ir gerų patirčių, kaip va man Antakalnyje, kur net į 6 savaičių nėštumą jau žiūrėjo labai rimtai ir viską darė, kad tik pagelbėtų.
StebuklingaŽaluma parašė:
Užuojauta narei![]()
Dabar matyt, belieka tik spėlioti, kur priežastis... Jei embrionas nėra tirtas gen…
Tai jau pasidalinkit dabar su visom ką reiktų sekti ir kaip dažnai po FET ir po teigiamo HCG?
nes, turbūt, dauguma esam paleidžiamos "gyventi įprasto gyvenimo" po FET.
Meshka parašė:
Vaikai tiketina reaguos taip kaip tevai pateiks ta informacija![]()
Maniskis zino kad gyytojas ikele ji mamai i pilvuka, jis ten gyveno, o paskui gydy…
Musu puse vaiku draugu po ivf 🤗, ir dar beveik visi made in 🇹🇷🤭
Del dukros tai nepergyvenu, kodel turetu blogai reaguoti...Bet man labiausiai neramu, kad aplinkiniai vaikai kur nors prasitarus nepradetu tyciotis ar ka... tai va cia gal jautrus momentas. Mes turim is klinikos timelaps, tai jei kada noresiu papasakot, manau bus gera proga parodyt video kaip tu atsiradai, pirmas 5 dienas, man cia kosmosas 🥹
Darata parašė:
Uzjauciu labai... laikykites 🌷💛
Lila 22 parašė:
Net neabejoju, kad nesakant šeimai bei vaikui ankstyvame amžiuje ir pasakius po to 18-25 metų, gali likti nuoskaudų, kad mums tarsi gėda, kodėl nesakėm, bet iš tie…
Nu bet ar taip ar taip niekas tokiu smulkemnu kaip buvai prderas gi nepasakoja... pvz ar kas nors zinot is jusu kokia proga jusu tevai pradejo, ar blaivus, ar po baliaus, ar ryte, ar vakare, ar tycia/netycia ( na ta gal ir gali pasakyt), kokia poza 🙈, na zodziu... nzn mano aplinkoj tai apie tokius dalykus is vis nesnekama. Is vis man tevai vaikystej neaiskino kaip as atsiradau ( ner aisku gerai). Tai kodel turetu supykti jei suzinos suauges? O tai ka mazam vaikui pasakoja, zinok suneli taip ikalem vynelio su teveliu per gimtadieni, pasimylejom ir va tu atsiradai? Nu ne lyg... sako labai norejom taves, mylejom vienas kita, papeasem dievulio ir tave atsiunte. As taip isivaizduoju sakyti mazameciam vaikui... Tai cia ir naturaliai ir po ivf tinka :).
Lollita. parašė:
O jeigu vaikui gimusiam is donorinio embriono prireiks kraujo perpylimo, inksto ar dar kazko, kaip reiketu paaiskinti, kodel tevu kraujo grupes netinka ir pan? Na…
Biologiniu vaiku nebutinai turi buti tokia pat kraujo grupe. Pvz dukros kitokia nei musu... tai cia nera ko aiskinti....
O organu transplantacija jau rimtesnis atvejis, nedaznai pasitaiko...
Wagamama parašė:
Tai jau pasidalinkit dabar su visom ką reiktų sekti ir kaip dažnai po FET ir po teigiamo HCG?nes, turbūt, dauguma esam paleidžiamos "gyventi įprasto gyvenimo" p…
Dar prieš FET ciklą pravartu susižiūrėti TTH, homocisteiną,- nusimušti, jei pakilę. Aš asmeniškai didelį dėmesį kreipiau krešumams. Rodikliai išsibalansavo FET cikle(nuo vartojamų medikamentų) dar prieš embryo įkėlimą. T.y. ADTL, protrombinas, fibrinogenas, D-dimerai. Vartojau medikamentus imunitetui slopinti, tai bent kas mėnesį darydavausi NK rodiklius - CD16/56 įsitikinimui, kad dozės pakankamos. Progesteroną pradžioj po dukart į savaitę tyriausi, jei ne dažniau. Labai sekiau feritiną, kad nekristų. Vienąsyk jau nemažam nėštume buvo pakritęs, tai net vaiko augimas iki tol buvęs labai spartus, palėtėjo. Deguonies badas prasideda ir maistinių medžiagų pernešimas sulėtėja esant stygiui.Staigiai padidinau geležies dozes ir vėl augimas šoktelėjo. Daug ten visko ištisai aš tirdavausi, bet čia patys svarbiausi mano situacijoje buvo.
Mano feritinas buvo ziema 24. Tyriausi pati savo noru, siaip del bendros bukles. Pavartojau savaite papildus uzkietejo viduriai ir meciau ( nebuvo ir motyvacijos, nes girdejau, kad visiems labai sunkiai kyla nuo papildu).
Pasidariau feritina vakar vel, kad galeciau prasyti seimistes gelezies laseliniu ir ka jus manot - feritinas 55! O gelezis beveik virsija leidziama norma! Kaip taip galejo soktelti? Mityba tragiska, jokiu spinatu ir kepeneliu tikrai nevalgau, papildu jokiu negeriau, tik kolagena ir folio rugsti.
Ar gali del nestumo taip soktelti? Bet turetu buti atvirksciai po visu IVF FET.
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai