Lactivist parašė:
Nestumo testaarba apziurai pas ginekologa.
![]()
koki testa mamyte
as neatsigavau net po persileidimo ir tikrai su vyru saugomes kaip galim, apie vaika net negaliu dbr galvoti kol nusilpes organizmas ir negaliu sulaukti men
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįLactivist parašė:
Nestumo testaarba apziurai pas ginekologa.
![]()
koki testa mamyte
as neatsigavau net po persileidimo ir tikrai su vyru saugomes kaip galim, apie vaika net negaliu dbr galvoti kol nusilpes organizmas ir negaliu sulaukti men
Lactivist parašė:
Linkiu stiprybes. Ir jei tai jau trecias kartas, verta apsilankyti pas gydytojus (butinai kartu su vyru). Gal tereikia siam tikslui skirtu vitaminu pagerti bent 3 m…
Čia buvo antras kartas,ir visada 7-8 savaičių,aš jau dabar eisiu pas daktarus,gal kokių stiprinančių vaistų išrašys,nes trečią kartą kažin ar ištverčiau..Ačiū už palaikymą
lauralaura12 parašė:
Čia buvo antras kartas,ir visada 7-8 savaičių,aš jau dabar eisiu pas daktarus,gal kokių stiprinančių vaistų išrašys,nes trečią kartą kažin ar ištverčiau..Ačiū už p…
Sveikute, labai uzjauciu ir labai suprantu. Mano zirniukas mane paliko pries sesias dienas. buvo 7 savaites. maniskis vystesi gerai, bet as susirgau tuo rudediniu virusu ir prasidejo sinusu uzdegimas. Greiciausiai tai ir buvo persileidimo priezastis. Nezinau,kada atsigausiu ir apie ji galvodama neberiedes asaros. Daktarai sako po 2-3 menesiniu, galiu vel planuot. kaip manot , nepergreitai? kada jus galvojate, vel planuoti leliuka?
Edituske parašė:
Cia daug tokiu mergaites, suremiam peciais ir palaikydamos viena kita laukiam savo stebuklu, o prarasti angeliukai lai saugo mus ir linki gero is dangaus....![]()
Sveikute
skaiciau,kad kitos po P , uzdega zvakute baznycioje. kazkaip pagalvojau, gal ir man reiketu, gal palengves... bet taip ir negalejau sustoti prie baznycios... toks , gal ir keistas jausmas, kad butent jis pas mane sugris ,kai vel pastosiu...
Musidla parašė:
Mamos kaip pas jus su menesinemis? Man dare valyma rugpjucio 13diena,daktare sake mazdaug po menesio turetu buti men,bet nakip niera taip niera,ka daryti?
Gal reiketu pastarti su gine del tableciu,kurios issaukia mm ir tada jos susitvarko.
lliniux parašė:
Sveikute, labai uzjauciu ir labai suprantu. Mano zirniukas mane paliko pries sesias dienas. buvo 7 savaites. maniskis vystesi gerai, bet as susirgau tuo rudediniu v…
Kai nestumas nutruksta anksti, planuoti galima jau po pirmuju menesiniu. Ir anot tyrimu, per pirmaji pusmeti pastojus tikimybiu sekmingai isnesioti yra daugiau...
Gyvenkit tomis graziomis ateities viltimis (nesizvalgant atgal) ir vaikutis netrukus ateis (kai tam bus pasiruoses).
Paprastai persileidimai nevyksta siaip sau, be priezasties. Dazniausiai tai netinkamai prasidejusio susijungimo rezultatas.
Musidla parašė:
koki testa mamyteas neatsigavau net po persileidimo ir tikrai su vyru saugomes kaip galim, apie vaika net negaliu dbr galvoti kol nusilpes organizmas ir n…
Tuomet vertetu pasitarti su ginekologu, nesizvalgant forumuose.
p.s. labai daug poru pastoja dar nesulauke pirmuju mmm po persileidimo (ir sekmingai isnesioja), taip kad nieko stulbinancio neparasiau (bet atsiprasau, jei klausimas pasirode pernelyg izulus)
Lactivist parašė:
Kai nestumas nutruksta anksti, planuoti galima jau po pirmuju menesiniu. Ir anot tyrimu, per pirmaji pusmeti pastojus tikimybiu sekmingai isnesioti yra daugiau...
pilnai sutinku bet yra moteru kurioms sunku pastot kad ir kaip butu po to p..
as po p pergyvenau jis ankstyvas buvo dievuliau beveik 2sav..velavo mm nu bet poto antru mm ir nebesulaukiau pastojau
vaidulee2 parašė:
o tas nestumas iki kokio laiko skaitot ankstu? man 9sav buvo ir po to p iki siol nepevyksta pastot,taip kad nevisom ir iseina taip greit kaip kitom.. juracka sveiki…
aciu
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai