Po 5mėn bandymo užkibom, aišku apsidžiaugėm baisiai, per Kūčias seneliams pranešėm naujienas (aišku buvo nedaug laiko, bet žinojo, kad planuojam tai pasisakėm, kad žinotų ir t.t). Sausio pirmom dienom buvau užsirašiau pas gine pasitikrinti, o nuvykus pasakiau, kad laukiausi, po savaitės nusiuntė echoskopui tam, kad įsitikinti ar viskas vietoj, va tada ir prasidėjo įtemptas laikas ir baimės, pamatė tik dvi puslytės jokių gemalų, sakė dvynukai vos neapsiverkiau ir laimės, nes labai norėjom, sakė ateiti dar po savaitės, tada jau matė tik viena puslytę, bet gemalo dar nesimatė. Dar liepė ateiti po 2sav, bet pet tą laiką pradėjo rudai teplioti, išsigandusi nuvažiavau į priimamąjį patikrino ir sako viskas OK, neštumo pradžioj būna patepliojimų, bet matyt čia buvo visko pradžia... kai nuvykau po 2sav pasakė, kad nieko nebemato ir įtarė nesivystantį, iš dviejų neliko nieko, akyse ašaros, nieko negirdėjau, nemačiau, dar nusiuntė pas kitą gine, kuri patvirtino tą patį. Nusprendžiau, kad lauksiu kol ornagizmas išsivalys pats, bet po maždaug 10dienų pradėjau taip kraujuoti, kad per kelias val netekau tiek kraujo, kad vos ne kraujo perpylimo reikėjo, tada į ligoninę ir padarė be jokių nuskausminamųjų iškart abraziją, nelinkiu nei vienai tokio skausmo... pirmą mėn po visko saugojomas, nes gine liepė, o po to vėl pradėjom bandyti, bet pastojau po 3mėn, dabar ačiū D viskas labai gerai ir kita sav jau 24 savitės bus. Po išvalymo verkiau kelias savaitės kiekv dieną, keikiau visus, pykau ant visų kodėl man ir t.t. bet pagalvojau, pakalbėjau su daug kuo, geriau taip nei vėliau ar kažkas negerai. Labai norėjom antro vaikelio tai ir bandėm, aišku baimė buvo didelė, kad vėl kažkas bus negerai. Dėl koronos į ligoninę priėmė pirmą kartą tik 12 savaičių, privatus kabinetas nedirbo mano mieste, tai tik teko kraujo tyrimais save raminti, kad kyla hcg. Linkiu ir Jums visoms nebijoti ir bandyti, jei bus lemta viskas bus gerai! Per tuos pora mėn iki pastojimo irgi bandėm viską ir vitaminus abu su vyru gėrėm ir arbatas, o testus darėmės , bet sutapimas ar ne, bet pastojom pagėrus vitaminus D ir E aš dar aišku folio.