Mnkp parašė:
Sveiki, man jau 6d vėluoja mėnesinės, o testai jau trečią diena rodo tokius pat vaiduoklius.. Nznau ko tikėtis, nors labai tikiuos teigiamo atsakymo 😊😊😊…
Šitie visada rodo vaiduoklius 😅 Turėtų ryškėti jei nėštumas yra.
Mnkp parašė:
Sveiki, man jau 6d vėluoja mėnesinės, o testai jau trečią diena rodo tokius pat vaiduoklius.. Nznau ko tikėtis, nors labai tikiuos teigiamo atsakymo 😊😊😊…
Šitie visada rodo vaiduoklius 😅 Turėtų ryškėti jei nėštumas yra.
Kocia parašė:
As irgi laukiu, kada jum numatomos mm?😀
man 25diena turetu buti mmm, ciklas neissiderino po persileidimo, buvau pas gine tai abiejuose kiausidese yra po viena folikula , ir sake kad po 2 ar 3 dienu turi ivykti ov tai atitinka ka rodo mano kalendorius 😊labai tikiuosi kad pavyks si karta viskas gerai 😊 labai norim mazylio 🥰
Mnkp parašė:
pasidarykite kits nt ir parodys ar yra nestumas ar nera . jums veluoja 6d Jau ,manau turetu ryskiai rodyti nt
JolitaVai parašė:
man 25diena turetu buti mmm, ciklas neissiderino po persileidimo, buvau pas gine tai abiejuose kiausidese yra po viena folikula , ir sake kad po 2 ar 3 dienu tu…
Man 24 numatoma mm diena, palei kalendoriu ovuliacija vyksta siom dienom. Pas ginekologe nebuvau, nes pas mus nepapulsi paprastai ir greitai😪 geriu papildomai folio rugsti, gal pakibs.. 😀
Kocia parašė:
O nuo ko priklauso tas melagingas vaiduoklis? Pvz as esu darius begale testu. Jai nesilaugdavau nu niekada nemete vaiduoklio, isbandzius visokiu rusiu, bet jai buda…
Jie rodo, visada teigiama jei ir nėščia jei ir ne nėščia 😅 balto dar turbūt nemačiau ypač rapireg kuri dabar įkėlė čia. Man buvo, daug melagių pasitaikė.
JolitaVai parašė:
pasidarykite kits nt ir parodys ar yra nestumas ar nera . jums veluoja 6d Jau ,manau turetu ryskiai rodyti nt
JolitaVai parašė:
Kito gamintojo tokį pat dariau tai rodė ta patį.. O kokį tada mėginti? Nes iki ketvirtadienio kol eisiu pas daktarę išprotesiu nuo minčių visokių 🤦♀️😊
Mnkp parašė:
Kito gamintojo tokį pat dariau tai rodė ta patį.. O kokį tada mėginti? Nes iki ketvirtadienio kol eisiu pas daktarę išprotesiu nuo minčių visokių 🤦♀️😊…
Clearchoise
Kocia parašė:
Man 24 numatoma mm diena, palei kalendoriu ovuliacija vyksta siom dienom. Pas ginekologe nebuvau, nes pas mus nepapulsi paprastai ir greitai😪 geriu papildomai folio…
nu pas mus lengviau nes pataikiau ant daktares dienu kada ji airijoje 😊 as buvau vien tik todel kad paziuretu ar viskas gerai pas mane 😊 as irgi geriu folio rugsti 800 nes man jo labai truksta, tai daktare israse gerti po 800. musu ciklai panasus 😁😊
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai