Planiuke parašė:
Sveikos. Iskiko toks klausimelis. O jums nuo tu visu stimuliaciju cistu kokiu neatsirado? Nes tiek daug foliu priaugiba
Na pas mane bent jau viskas gerai.
Planiuke parašė:
Sveikos. Iskiko toks klausimelis. O jums nuo tu visu stimuliaciju cistu kokiu neatsirado? Nes tiek daug foliu priaugiba
Na pas mane bent jau viskas gerai.
Nykute parašė:
Su pirmais vaikais irgi stimuliavot ?![]()
Su pirmu užteko kelis mėnesius duphastoną pagerti, sureguliuoti ciklą, antras užkibo su clostilbegyt iš pirmk karto, ir kiek pamenu irgi kažkaip vėlokai ovuliacija buvo.
burburbur parašė:
Na bent man kai ciklas panasaus ilgumo tai ziuri tik 18cd. 14cd dar buna per mazi. O gepretix ar dufo recepto neturit?
Turiu gepretix pakuotę vieną. Tik va nežinau, kada pradėt vartot. Privačiai echo nelabai turėsiu kaip nuvykti.
Planiuke parašė:
Ar jums nuo dufaston nepradejo berti, spuogu atsirasti ?
Man padaugėjo spuogų smakro srityje labai. Bet aš gėriau gepretix. Gal progesterono šalutinis poveikis...
shatene parašė:
Man padaugėjo spuogų smakro srityje labai. Bet aš gėriau gepretix. Gal progesterono šalutinis poveikis...
Matomai,man ir krutine ir kitur atsirado, kur nebudavo
Planiuke parašė:
Matomai,man ir krutine ir kitur atsirado, kur nebudavo
O kaip jums su stimuliacijom sekasi ?
Nykute parašė:
O kaip jums su stimuliacijom sekasi ?![]()
Niekaip, be rezultatu, darysim pertrauka, turejau dvi. Nuo tu vaistu sveikas zmogus ligoniu pavirsti, skauda visur silpna, piktas esi. Jau gyvenimas nemielas pasidare
Planiuke parašė:
Niekaip, be rezultatu, darysim pertrauka, turejau dvi. Nuo tu vaistu sveikas zmogus ligoniu pavirsti, skauda visur silpna, piktas esi. Jau gyvenimas nemielas pasida…
Suprantu
Visoms ateis laikas
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai