Rytte parašė:
geri patarimai
![]()
Aciu, kad tik autorei padetu
Rytte parašė:
geri patarimai
![]()
Aciu, kad tik autorei padetu
Deimantinė. parašė:
tokie minksti su varske maisyti, net as nusidejau ir pavalgiau![]()
hmmmm net sukvepejo man
niam niam
mallancia parašė:
Tik del foto kokybes atsiprasauValgeme su cesnakine pomidoru pasta
![]()
niamu niam
Kristina9105 parašė:
jauciu darysiu tokias sestad, kaip tik pirkau teslos, tik desiu i widu wiska kaip pica darau, suri kumpeli pomidora swoguniuka ir pan![]()
nu cia jega
Kristina9105 parašė:
jauciu darysiu tokias sestad, kaip tik pirkau teslos, tik desiu i widu wiska kaip pica darau, suri kumpeli pomidora swoguniuka ir pan![]()
heh kokia idomi ideja mini piciukai
sanex parašė:
Rusų kalba ,apie nekokybiškas schemas ,vadinamais pragonais ,ir netinkamus tiklalapius .
super rolikas
VasareVilte parašė:
Aš tai užsakymais apsikrovus, ateis ir praeis tos šventės... Kai reikia aplakstyti tėvus nelieka prasmės puoštis namų, nes juose mažai laiko leidžiam. O dovanos... …
nuostabios
VasareVilte parašė:
Aš tai užsakymais apsikrovus, ateis ir praeis tos šventės... Kai reikia aplakstyti tėvus nelieka prasmės puoštis namų, nes juose mažai laiko leidžiam. O dovanos... …
grazu
VasareVilte parašė:
labai grazu!!!!!!!!!as turiu ir du padaryt
tikpasilik parašė:
priauginimo eiga: pašiaušti nagą, nuriebalinti (primer), tepti sukibeja (bonder, nerugstini/rugstini - pagal poreiki), tada gelio du sluoksniai, suteikti forma dild…
Jus visiskai teisi
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai