sirdutee parašė:
Beveik 2000. Po puse tabletes.
O planuojet pastot ir kaip sekasi. Nes mano 949 sutriko mm. Tai gerent idomu per kiek laiko nukris ir mm sustvarkys norim leliuko
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįsirdutee parašė:
Beveik 2000. Po puse tabletes.
O planuojet pastot ir kaip sekasi. Nes mano 949 sutriko mm. Tai gerent idomu per kiek laiko nukris ir mm sustvarkys norim leliuko
arijus2006 parašė:
Planuojam, bet man net esant normaliam prolaktinui nera reguliaraus ciklo, nes turiu dar pks.
arijus2006 parašė:
Sakykite kaip paviksta gert bromcriptina kad nejausti salutiniu. Na as nuo jo ligonis mane pikina bloga , galva sukas spaudimas krenta, nosis uzgula.
Gerkit pries pat eidama miegot. Bent jau as taip ji gerdama nieko nejauciu. Kai tik isgeriu diena arba ryte-vemiu,silpna,galva sukasi,nieko daryt negaliu. O pries miega tai tik sapnai grazesni ir ryskesni buna.
sirpsta parašė:
Gerkit pries pat eidama miegot. Bent jau as taip ji gerdama nieko nejauciu. Kai tik isgeriu diena arba ryte-vemiu,silpna,galva sukasi,nieko daryt negaliu. O pries m…
O atsikelus nebuna bloga galva nesvaiksta . Reiks sendiena pradeti gerti.
arijus2006 parašė:
O atsikelus nebuna bloga galva nesvaiksta . Reiks sendiena pradeti gerti.
Ne,atsikelus viskas gerai.
Mypa parašė:
Teks prisijungti prie bromo gereju, taip nenoriuman sake, kad vartoti pusmeti, prl 787. Ar ir kitom teko tiek ilgai vartoti kol sumazes? Bent tikiuos, kad cia v…
Nesumazejimo laike esme ;) man irgi israse pusmeti gerti, nes realiai jie tiki kad per pusmeti pastosi
Istikruju broma teks gert tol kol pastosi
Stebuk1elis parašė:
Nesumazejimo laike esme ;) man irgi israse pusmeti gerti, nes realiai jie tiki kad per pusmeti pastosi![]()
Na bet jis ir mazinamas tam, kad pastoti, jeigu itariama, kad cia priezatis. Tik as galvojau, kad netrunka pusmeti ji numust
Mypa parašė:
Na bet jis ir mazinamas tam, kad pastoti, jeigu itariama, kad cia priezatis. Tik as galvojau, kad netrunka pusmeti ji numust
Ne taip supratai, ka norejau pasakyti
taip jis slopina ov, todel reik numust vaistu pagalba
nusimusa labai greitai per menesi tai tikrai turetu matytis rezultatas
Bet ka norejau paskakyti, kad ne pismeti reikia vartoti, o tol kol pastosi ir siek tiek nestumo metu
reik paziuret kiek menesiu as ji jau vartoju
jau turetu but greit puse metu, bet dar nepastojau
ir kol nepastosiu, tos vartosiu broma
Stebuk1elis parašė:
Ne taip supratai, ka norejau pasakytitaip jis slopina ov, todel reik numust vaistu pagalba
nusimusa labai greitai per menesi tai tikrai turetu matytis rezulta…
Supratau dabar, keista, kad pakartot tyrima irgi liepe po pusmecio, nes realiai gersiu ir nezinosiu ar yra koks progresas. Na reikss gal po poros men vel pabandyt. Aciu uz patarimus
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai