Niuni parašė:
Neparašiau kad vaikai abu savo loveles turėjo šalia manosios. Ir vien dėl žindymo man taip buvo tiesiog patogiau. Žinoma kai gimė jaunėlis, vyresnio jau nebežindžia…
Aaah supratau, tai cia as netaip supratau 🤦♀️🙂
Aiskumelis dabar
Niuni parašė:
Neparašiau kad vaikai abu savo loveles turėjo šalia manosios. Ir vien dėl žindymo man taip buvo tiesiog patogiau. Žinoma kai gimė jaunėlis, vyresnio jau nebežindžia…
Aaah supratau, tai cia as netaip supratau 🤦♀️🙂
Aiskumelis dabar
Allana parašė:
Sveikos merginos. Ieskau patarimo, paguodos ar ko, tiksliai nezinau. Iki gimdymo liko kelios savaites, o viskas atrodo krenta is ranku. Vyresnelis nebeuzmiega taip …
Man šiuo klausimu pasisekė, naujas narys išmiega visą naktį, tai visos problemytes dėl miego tik su pirmu, nes karts nuo karto prabunda, bet ir tai ne kasdien. Viskas bus gerai ;)
Sarune27 parašė:
Man šiuo klausimu pasisekė, naujas narys išmiega visą naktį, tai visos problemytes dėl miego tik su pirmu, nes karts nuo karto prabunda, bet ir tai ne kasdien. Visk…
2 men jau ismiega?! 🤩
Kaip super, baltas pavydas
Fauna-TVTB parašė:
2 men jau ismiega?! 🤩
Kaip super, baltas pavydas
Taip, jau maždaug nuo mėnesio išmiega
Sveikos🌹 kaip jūs?
Paskutiniu metu ziurim mes su vyru i tuos mūsų pametinukus...🙈 (1.3men) nu tobulybes jie, kaip grrit uzaugo, jau oamirsua kaip is 4to a as su jais abiem kazkur kabarojaus... 🙈 Kaip abu vienam kambarį miegojo vienas is vienos kitas is kitos puses savo lovytese, dabar jau is sūnaus matau, kad vidai pas sese niretu migdytis kamabryje, taciau viskas po lygiai it vienodai - migdyti pradesiu nuo 3m. Ir vėlgi-viskas taip greitai... Nepergyvrnkit jus del nieko! Su viskuo susitvarkysit, nes net nenumanote kiek turite jėgų! 🌹 Ir jeigu drauges viena reikia pažiūrėti, tai juokinga būna, ner kas veikt
Beje, per pora m norime su vyru trečio 🤷♂️😉ir twi skaitome kad bus didelis skirtumas nuo vyresneles
priminimui tai turime 16m.dar paauglę,bet ji jau kitamet paskutiniai metai ir kels sparnelius, bent sakė
Sėkmės 🤞 🌹
Pumpurė parašė:
Sveikos🌹 kaip jūs?
Paskutiniu metu ziurim mes su vyru i tuos mūsų pametinukus...🙈 (1.3men) nu tobulyb…
Sveika, pritariu kad vaikai tikrai greitai auga
kaip pamenu man buvo sunku su jais kai abu buvo labai maži. O dabar va jau šį rudenį vyresnysis eis jau į 0kl.
Neįsivaizduoju kur laikas prabėgo. Žinoma augo vaikai ir mano mąstymas bei prioritetai keitėsi dažnai. Bet dabar esu ties tuo kad trečias vaikutis tikrai bus. Tik dar reikia šiek tiek palaukti. Mano situacijoj tai dar metai ir turėsiu jau išsiimti spiralę. Na tada jau žiūrėsiu kartu su vyru kada būtent tai nutiks
Didelio tarpo tarp visų savo vaikų nenoriu. Bet ir taip tarp mano jau esamų ir to dar tik planuojamo vaikučio galimas daiktas kad bus 6-7m skirtumas. Tai jau ir taip gana didelis amžiaus tarpas.
Allana parašė:
Sveikos merginos. Ieskau patarimo, paguodos ar ko, tiksliai nezinau. Iki gimdymo liko kelios savaites, o viskas atrodo krenta is ranku. Vyresnelis nebeuzmiega taip …
Iki 6mėn miegojau su mažyte kitam kambaryje, po to naktį ėmėm miegoti visi vienam kambaryje. O pietų, kai liko vienas pietų miegelis, kažkur nuo metų migdyti ėmiau ir pietų vienam kambaryje. Tai vienas pasikeldavo, bet kitas sau toliau miegodavo. Dabar nuo rugsėjo kažkur ėmiau migdyti vienu metu kartu juos abu, nes anksčiau vieną užmigdau tada kitą migdau, o dabar pasekam pasakėles, pavartom knygeles, papiešiam ar ką padeliojam ir suguldau tada juos abu, kai užmiega išeinu iš kambario jų
Saulėtasdangus parašė:
Sveikos mamytės 🙂 gal kuriai buvo atliktas cezaris su pirmu ir po to su antru pametinuku taip pat cezaris? Jei, taip tai ar galite papasakoti, kai atsigavote po ant…
Turiu visus tris "cezarinukus" 🙈
Atsigavau greitai, kaip ir po pirmo cp. tik tiek kad labiau pasisaugot reikejo, nesitampyt, nekilnot, bet viskas sklandziai uzgijo ir viskas ok buvo ☺️ Antras nestumas taip pat sklandus. Deja kad ir kaip norejau pati pagimdyti, bet baigesi cp.
Manau cia nuo organizmo labai priklauso individualiai kiekvieno.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai