redutis parašė:
as ja maciau jau projektuotoju gatve einancia.... jeigu ji ejo![]()
![]()
Jo ji ten gyvena
redutis parašė:
as ja maciau jau projektuotoju gatve einancia.... jeigu ji ejo![]()
![]()
Jo ji ten gyvena
inaaaa parašė:
Jo ji ten gyvena![]()
tai neapsipazinau... man jos plaukai ispudingi...
kada maciau per pereja vaziavo, tai mariukas stovejo vezime...
redutis parašė:
tai neapsipazinau... man jos plaukai ispudingi...![]()
![]()
kada maciau per pereja vaziavo, tai mariukas stovejo vezime...![]()
Aciu uz komplimentus
nu bet Mariukas iki pat namu buvo priristas dirzais, kad neisliptu
dovile_juzeniene parašė:
Aciu uz komplimentusnu bet Mariukas iki pat namu buvo priristas dirzais, kad neisliptu
![]()
anksciau as maciau gal pries kokias 2-3 sav.net tiksliai nepamenu...bet bijojau cia forume rasyt kad maciau bo nebuvau tikra kad tai tu
redutis parašė:
anksciau as maciau gal pries kokias 2-3 sav.net tiksliai nepamenu...bet bijojau cia forume rasyt kad maciau bo nebuvau tikra kad tai tu![]()
As as
Skys parašė:
nepyk, bet jusu sesele nusisnekejomaniskiui nuo menesiuko kietejo, o as ji vis dar maitinu!!!
jei Igniukui svoris auga tai viskas tvarkoje
sako pirma mamytei reikia mityba reguliuoti, bandeliu nevalgyti daug ir t.t.. mums nepadejo sita teorija
bet uztai dabar jasu lyg viskas tvarkosi, pradejom kas antra diena daryti.... beje, mes jau nuo 3men slyviene valgydavom, galit ir jus pabandyti, gal pramus
siaip ant buteliuko raso, kad nuo 4men
![]()
gali buti
tik kad mums neuzkieteje viduriukai, darome skystai tik retai
gal reikes ir mums lsyvienes paragauti, o cia kur pirkti ja, ar cia prie vaikisko maistelio bus?
virggo parašė:
gali butitik kad mums neuzkieteje viduriukai, darome skystai tik retai
gal reikes ir mums lsyvienes paragauti, o cia kur pirkti ja, ar cia prie vaikisko maistelio bus?
Jei skistai daro, bet retai nepanikuok, ko gero vaikas pasisavina visa pienuka ir nedaro kaku
vaiducis parašė:
Jei skistai daro, bet retai nepanikuok, ko gero vaikas pasisavina visa pienuka ir nedaro kaku![]()
Man jau galva sukasi nes nebezinau kaip kas
gal dar del to kad ir nedaug priaugome cia ta pieno problema sesele iziurejo Bet palei skales daktare sake kad esame per viduriuka, tai kaip ir viskas gerai, na zodziu, bandysiu nebegalvoti
virggo parašė:
Man jau galva sukasi nes nebezinau kaip kasgal dar del to kad ir nedaug priaugome cia ta pieno problema sesele iziurejo Bet palei skales daktare sake kad esame per viduriuka, tai kaip ir viskas gerai, na zodziu, bandysiu nebegalvoti
![]()
Na taip dar turi ziureti pagal svorio augima, o kaip pats vaikas ramus?
vaiducis parašė:
Na taip dar turi ziureti pagal svorio augima, o kaip pats vaikas ramus?
Ramus, na toks kaip ir tuos pirmus du menesius
ziuresime kaip kiek cia per si menesi priaugsim jei iki tol viskas bus kaip buve.
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai