jurgita112 parašė:
Nuoširdžiausi sveikinimai jūsų šeimai![]()
aciu
jurgita112 parašė:
Nuoširdžiausi sveikinimai jūsų šeimai![]()
aciu
rruuttaa parašė:
Labuka iš ryto, oi pasisekė , dar iki šiol negalim su vyru patikėti, kad laukiuosiir tas laikas dar toks nedidelis, kad baisu girtis
įsodino 2 emb…
Sveika.didziausi sveikinimai!!!;)
Visgi tokia teorija kuria mane bande ytikinti -nepasitvirtino.
Atseit jei ideda du embrionus tai dazniausia jei sekmingai pastojama tai su dviem .atseit sako kad retai buna kad vienas uzkimba kitas ne.
mane labai stengesi atkalbet nuo mano noro det du embrionus:sako kad jei desim viena taip pat sekmingai gali pastot....
nes pirma kart dejom viena ir buvo nesekmingas.labai gailejomes kad dvieju nedejom.tai antra kart tikrai zinojom kad norim kad du detu.tai niekaip neatkalbejo .ir sekmingai pastojau su dvynukais;)
Jiem jau uz 24 dienu bus trys metukai;) taip kad dar karta isitikinau kad priemem teisinga sprendima kad ir sunkiau du augint nei viena;bet jiem nors pasipest yra su kuo;))))
tommutee parašė:
mes kazkaip labai norejom leliuko ir bet kokiais metodais, tik va pas mus apsivaisino 4 is ju 1 labai stiprus lyderiukas, kiti du buvo "sulipe" o paskutinis labai silpnas, mums siule 3 deti, na ciajau biski per daug mums , turiu drauge kuri turi trynukus po dirbtinio, o ir metai mano jau ne tie, pabijojom kad nebutu trys. Tad dejo du lyderiuka ir dar viena, kai sudejo sirdis is kart jaute kad bus viskas gerai, vis kalbedavau ir prasydavau kad lyderiukas (e ) neskriautu kito, bet va koks savanaudziukas bus turbut...nes liko vienas
tommutee parašė:
oi aciu uz sveikinimus , net pamirsau padekoti
rruuttaa parašė:
mes kazkaip labai norejom leliuko ir bet kokiais metodais, tik va pas mus apsivaisino 4 is ju 1 labai stiprus lyderiukas, kiti du buvo "sulipe" o paskutinis labai s…
rruuttaa parašė:
Labuka iš ryto, oi pasisekė , dar iki šiol negalim su vyru patikėti, kad laukiuosiir tas laikas dar toks nedidelis, kad baisu girtis
įsodino 2 emb…
Didžiausi sveikinimai
rruuttaa parašė:
oi aciu uz sveikinimus , net pamirsau padekoti![]()
didziausi sveikinimai
ysisivaizduoju kaip jauciates nes kogero ir pati taip jausciausi..gal galite papasakoti kur atlikote sia procedura?
tommutee parašė:
O man dejo visua tris du embrioniukus ir viena blastute tad pradzioj buvo visi trys prisitvirtine bet vienas zymiai mazesnis kaip daktare sake jis pasisalins tai taip ir buvo o dbr sekmingai auginu dukrytes kurioms pusantru metuku
linciuke23 parašė:
didziausi sveikinimaiysisivaizduoju kaip jauciates nes kogero ir pati taip jausciausi..gal galite papasakoti kur atlikote sia procedura?
Dariausi pas nuostabiausia gydytoja R.Ziobaka Nordway centre. Turiu keleta pazystamu kurios pastojo butent pas ji tad net neabejojau kur kreiptis
rutuliukass parašė:
Didžiausi sveikinimai![]()
Aciukas
1 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai