2016.02.08 17:46 (prieš 10 m.)
sveikos,
buvau biskeli darbais uzsivertus..
apsilankiau pas privace gine tai inai irfi man jokiu tyrimu nedare net ant kedes neapziurejo, tik ilgai ir nuosirdzei pasisnekejom..lyg ir aprimau, jau labiau cia svediska tvarka pasitikiu. bandysim dar koki menesi palaukti ir vel planuoti.
prasiau tyrimu, tai gine primygtinai siule nepergyventi ir nereikia man jokiu tyrimu, kraujo tyrimas darytas viskas ok sako o kitokiu tau nereikia, tik 1 persileidimas, kad ir kaip skaudzei skambetu bet tai sako cia normalu. del -1 kr grupes irgi nuramino, kad cia seis laikais nk nesudaro ir seip sake metai patys tie vaikasm esu jauna ir sveika ir neprisigalvoti problemu kur ju nera, visiskai normalu jai is 3 pastojimu 1-2 buna persileidimai. kad skaudu buna besilaukianciom be tokia tipo statistika ir nk nepadarysi..dar klausiau del to kad noriu eiti pas ta pacia visada daktare kai vel lauksiuosi, tai irgi sake cia taip nebuna, nes visi yra savo srities specelistai ir pagal savaites kiek laukiesi eini vis pas ta kurio tau butent reikia.
Tai va tokie tat reikalai mano.bandysim palaukti ir vel tikesimes geriausio
dabar turiu neramumu del mmm. mano p buvo gruodzio 16 ir operacija padare, o sausio 19 diena pradejio terlioti, taip apie 3 dienas ir tada jau normalei prasidejo, vel pie 3 dienas buvo gausios panasei kaip per normales mm gal net gausesnes, bet nk beveik neskaudejo, tada kokias 3 dienas terliojo ir baiges ir nuo tada po biski tepa, viena diena nk nebuna kita diena vos pasirodo raudono kraujop ir td pusdieni tepa biski rudai ir vel kita diena nebuna, jau tie tokie ale pasibaige bet tepa kas antra din vyksta nuo sausio 31d, tai savaite jau