2016.02.10 10:18 (prieš 10 m.)
0Tėja0 parašė:
ziuriu jau sesiolikta savaite
kaip sveikata tavo? dar vis gulineji? nebepasirode kraujo?
Jau po truputi isdrasejau ir sugriztu palengva i senas judejimo vezias, bet vyras vis pristabdo kai jau isibegeju koki sunkesni maisa nesti, staigiai pasoku is lovos zadintuva isjungt ar kokias manksteles darydama (ima nugaros skausmai), kad nepersistengciau sako "Jau viena ispejima gavai".. Nuejus i wc visada apziuriu kas ten liko ar kelnaitese tvarka..tai kaip ir tvarkingai einasi. Buvo viena diena taip vos vos sviesiai rusvai vis susitepdavo kelnaites, bet kita diena jau vel nieko.
Tai vienas patarimas visoms besilaukiancioms butu - nestumo metu nedeveti juodu ar tamsiu apatiniu. Nebent jeigu iklotus naudojat, nes kitaip jokiu ten pokyciu vykstanciu nepasimatys. Su antru kudikeliu einant namo nubego man vandenys, o buvau su juodom kelnaitem, juodom kelnem. Klausia ligoninej gydytoja - kokios spalvos vandenys buvo - nezinau, nes viskas juoda ir nesimato.. Ir kraujavima kazi kada pastebetume jeigu negausus.. Pati samoningai tik treciam nestume rinktis pradejau sviesesnius apatinius..
Dar nelabai kam sakem apie si nestuma nebent jau kitaip neisejo ir zmogus tiesiai paklause kokiu reikalu daromi jums kraujo tyrimai ar kodel vykstat i ligonine. O as taip noreciau, kad pilvuko didejancio nesimatytu ir tas nestumas butu tik musu su vyru. Musu abieju seimos labai plepios, ypac kas liecia kitu naujienas, tai greit naujienos sklinda nors vienam kazka pasakius, o taip nesinori buti aptarinejamais tarp seimos nariu, gimines ar su draugais, kaimynais... Esu i keleta nemaloniu situaciju papuolus del to, kad kazkas kazkam apie nestuma mano pasake, o po persileidimo tas vos pazystamas zmogus ima apie nestuma ar vaikeli klausimet parduotuvej sutikes, kai neturiu jokio noro aptarinet tokiu dalyku su vos pazystamu zmogum..
Ir po persileidimu visokios nuomones ko tau reikejo nedaryt ar daryt, banalios frazes, ju asaros ir kitokios nenuspejamos reakcijos, o kai norisi pabut vienai kaip tik lenda "jus tik neuzsidarykit savyje, kartu mes viska isspresim".. Gerai, kad ne Lietuvoje ir toliau nuo seimos, giminiu gyvenam, tai lengviau riboti ka jie zino, o ko ne ir susitikus nenuziurineja, o jeigu ir bando tai per Skype nelabai ka pamatysi ta dali jeigu nenoresiu.
Issiliejau taip sakant