D14N4 parašė:
Va vaNa, tikekimes kad viskas bus gerai ir mums
![]()
tikiuos
kolkas priekaistu niekam neturiu , tikiuos taip bus ir toliau
D14N4 parašė:
Va vaNa, tikekimes kad viskas bus gerai ir mums
![]()
tikiuos
kolkas priekaistu niekam neturiu , tikiuos taip bus ir toliau
Amerena parašė:
tai kad as matai pradejau stradalinti kai saremiai kas 20 min buvo..tada as jau keliavau gimdyttada net netikrino keik cm..taip suvazinejau..paskutinis buvo geriausiai apsilankymas..nuvykau kai buvo kas 4 min saremiai..sakau viskas reguliariai 3-4 minutes..patikrinai 4 cm atsivere..nu sako dar gali vaziuot namo ir grisk kai bus kas 2 min saremiai ..sakau nieko sau issikalineja cia jie ..
ir ka nespejau izenkt i namus skaiciuoju jau kas 2 min..tai ka vel atgal..ir tada jau su 4 cm prieme
![]()
nu man buvo kas 7min kai pirma kart paskambinau sako nevaziuok dar prakentejau visa diena sakau reik varyt nu tai taip ir siuntinejo antra kart kai nuvaziavau man liepe iseit is kabineto pasiliko vyra sako jam sako nepergyvenk jei dar neskauda skaudetu sako laipiotu sienom ir klyktu:DDDDgeros kauses
oj istiesu su tais gimdymais net nznau kada jau gali buti laikas,papasakosiu kaip man su pirma buvo:
zodziu palatoje buvau gal apie kokia 9val ryto,viena tai ir nelabai smagu,aisku skausmai ir visa kita,bet geriausia buvo,kai akusare matavo su aparatu kas kiek skausmai,ir kaip tik tuo metu iejo gydytoja,ji ir sako akuserei,kai pamatuosi ateik pas mane i kabineta,ta sako gerai..
as dar gydytojos klausiu sakau kiek man dar reikes kentet,nu sako apie 2val tai tikrai,galvoju nu isprotesiu,ir ka jus galvojat vos tik gydytoja isejo pro duris,tik akusere baige matavimus,jauciu kad man tarp koju lenda,toks kaip plesimas.akusereis sakau nznau kas man darosi,o ta kaldra tik numeta,oj sako gimdymas jau beveik galvyte matyti,greit varom i gimdymo palata...
ir ka uz keliu minuciu jau turejau mazyle ji gime 11.20val..
ir kai paskui mastau ka as buciau dariusi jei akusere butu isejus,juk palatoj viena,buciau pradejus gimdyti,buciau galejus ten klykt,kad gimdau,nes gydytoja aiskiai pasake dar pora val...
mane sakau sueme labai staigiai..tiesa vandenis tiek su pirma tiek su antra man prakirpo..
tai jei cia taip siuntineja namo,eina sau biski baisoka..
nestiki86 parašė:
mamos kurios ruket kaip sekes mest rukyt ?ar net nebandet mest ?
su antra pries pastojant pesiau kai kaminas,pamenu kai suzinojau iskart meciau,bet kai jau ejo 9men.vel po viena kita parukydavau,nes taip trauke,siaip visa nestuma nerukiau,pamenu dar pries i ligonine isvarant patraukiau net 2 cigaretes..
na dabar tos problemos nebeturiu,nes jau neberukau 6metai...
Samute UK parašė:
su antra pries pastojant pesiau kai kaminas,pamenu kai suzinojau iskart meciau,bet kai jau ejo 9men.vel po viena kita parukydavau,nes taip trauke,siaip visa nestuma nerukiau,pamenu dar pries i ligonine isvarant patraukiau net 2 cigaretes..
na dabar tos problemos nebeturiu,nes jau neberukau 6metai...
su pirmu rukiau kol suzinojau kad laukiuos paskui pats organizmas atmete negalejau net uzuost.o dabar vel tas pats kol pykino nenorejau rukyt dabar jauciuos gerai tai is proto baigiu iseit kaip noris
nestiki86 parašė:
mamos kurios ruket kaip sekes mest rukyt ?ar net nebandet mest ?
as nesugebejau mest , rukau iki siol , nestumo pradzioj daug lb streso buvo , tai buvo vienas is nusiraminimo budu mano , o dbr kai jau issiskyriau su savuoju , streso nebera , parukau kartais
nestiki86 parašė:
su pirmu rukiau kol suzinojau kad laukiuos paskui pats organizmas atmete negalejau net uzuost.o dabar vel tas pats kol pykino nenorejau rukyt dabar jauciuos gerai tai is proto baigiu iseit kaip noris![]()
oj bjaurus tas rukymas,as beveik 13metu isrukiau ir visus tuos metus meciau,budavo numetu,nerukau 2-4men ir vel vaziuoju,dabar istiesu dziaugiuos,kad jau tiek metu nerukau,dabar visai nesinori,nors aplinkui beveik visi ruko,vyras taip pat,drauges ir beveik visos.
Samute UK parašė:
labas mergaites,oj skaitau apie tuos gimdymus ir biski baisoka darosi.nors dar toli,bet nei nepajusiu kai laikas ateis..
o sakykit merginos,pvz:nestumo gale na supazindina kur vaziuoti gimdyti,kur kreiptis,ar aprodo viska,na palatas?aplamai net neisivaizduoju,kokia cia sistema.kai grysiu namo reiks dar sese pasiklausinet,nes ji ir gimde piteri,bet manau dabar jau viskas ir pasikeite,nes ji gimde pries 6m..
o kur cia ta nauja ligonine randasi?
labas, ne nk nieko cia neaprodo, tau viska midwife paaiskins, kuriuo numeriu skambitis, ka sakyti, veliau su ja susidarysit gimdymo plana...
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai