Irmute88 parašė:
taip toje paciojenoreciau ten apsilankyt, bet kaip ten su ginekologais? kokia kalba jie kalba? Girdejau kad tik rusiskai..
Man asmensikai patiko, as buvau pas Ruse motery labai nuostabi moteris..
ji kalba ir angliskai..
Irmute88 parašė:
taip toje paciojenoreciau ten apsilankyt, bet kaip ten su ginekologais? kokia kalba jie kalba? Girdejau kad tik rusiskai..
Man asmensikai patiko, as buvau pas Ruse motery labai nuostabi moteris..
ji kalba ir angliskai..
Irmute88 parašė:
gal kuri lanketes lietuviu klinikoje?
Sveika, as taip pat lankiausi Jenna klinikoje, dariausi 3D4D skana, ginekologe ukrainiete, bet kalba ir angiskai ir rusiskai, ejom su vyru tai susisnekejom be problemu. O jei ka tai registraturoje dirba lietuve, jei kazko labai nesuprasi, tai manau tikrai pagelbes. Ginekologe tikrai maloni, tai manau tikrai nesigailesi jei nueisi
busiumamyte parašė:
labas mamytes,mano suneliui nezmoniskai pucia pilvuka,net is miegu atsikelia verkia maziukas,gal zinot kaip pagelbeti?infacol lasiukai mum nepadeda,o espumizan niek…
pabandykit paieskot lietuviu parduotuvese ten daznai ivairiausiu vaistu turi,arba parasykit i peterboro mamyciu grupes ten irgi kai kurios turi gali parduot arba net atiduot
busiumamyte parašė:
labas mamytes,mano suneliui nezmoniskai pucia pilvuka,net is miegu atsikelia verkia maziukas,gal zinot kaip pagelbeti?infacol lasiukai mum nepadeda,o espumizan niek…
o kiek leliukuj laiko?
silvita.endr parašė:
pabandykit paieskot lietuviu parduotuvese ten daznai ivairiausiu vaistu turi,arba parasykit i peterboro mamyciu grupes ten irgi kai kurios turi gali parduot arba ne…
Espumizan galiu padovanot;)
PaneleI parašė:
Espumizan galiu padovanot;)
Rasyk busiumamyte privaciai jai reikia
silvita.endr parašė:
as buvau jenna clinic prieme labai miela moteriske, jinai kalba ir rusiskai ir angliskai.. jei angliskai nesusikalbi gerai tai pasiimk vaikelio teveli gal jis kalba…
Bandysim nueit tada, aciu labai, o man dar sake kad lietuve ten dirba, melavo, pasirodo ukrainiete
Irmute88 parašė:
Bandysim nueit tada, aciu labai, o man dar sake kad lietuve ten dirba, melavo, pasirodo ukrainiete![]()
dirba ir lietuviu ,man rodos registraturoj sedi lietuve, ir kiek esu girdejusi yra lietuviu..
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai