Tildė parašė:
Gydytojas sakė, kad tai neturėtų pasikartoti.
O dabar tai baisu dėl trūkumo progesterono.
tai vis pasitikrinkit kas kazkiek laiko ta progesterona ir bus aiskiau
Tildė parašė:
Gydytojas sakė, kad tai neturėtų pasikartoti.
O dabar tai baisu dėl trūkumo progesterono.
tai vis pasitikrinkit kas kazkiek laiko ta progesterona ir bus aiskiau
Tildė parašė:
Dėkui. Viena mama ramino, kad jau placenta pilnai atlieka savo darbą, bet visgi pasitikrinsiu.
Na nuo to kad pasitikrinsit tikrai nebus blogiau
. Be to kai laukiaus ginius sake kad kas turi problemu su progesteronu apie 20-23sav buna problemu jei placenta nepakankamai gamina. Taip kad geriau jau viena kita kart nusileist papildomai kraujo.
Lengvo jums nesiojimo!
etute parašė:
Na nuo to kad pasitikrinsit tikrai nebus blogiau. Be to kai laukiaus ginius sake kad kas turi problemu su progesteronu apie 20-23sav buna problemu jei placenta …
Dekui. Nezinau ar yra problemu. Bet as ju sugebu surast. Kadangi del hematomos teko gert duphastona, tai galvoju, gal nutraukus pritruks. Reiks pasitikrint.
Dar isleidziant is ligonines gydytojas nuteike. Sakau tai iki penktadienio, atsake jei anksciau nereiks.
Tildė parašė:
Dekui. Nezinau ar yra problemu. Bet as ju sugebu surast. Kadangi del hematomos teko gert duphastona, tai galvoju, gal nutraukus pritruks. Reiks pasitikrint.
Jetus, tokie gydytojai.....
Man ir labiausiai pikta, kad deja pacios turim ieskot priezasciu ir savavaliskai darytis tyrimus. Gerai kai gerai, bet kai kazka praziuri....
As ir ka tik buvau pas giniu. Naujas jis man, susipazinom tik sios nelaimes aplinkybem, bet nezinau, jis man patinka, o ir dar nuteike optimistiskai, kad dabar pailsim, atsigaunam, o jis man pades... tai net ant dusios geriau
etute parašė:
Jetus, tokie gydytojai.....
Man ir labiausiai pikta, kad deja pacios turim ieskot priezasciu ir savavaliskai d…
Gal ne paslaptis, koks gydytojas?
etute parašė:
Kestutis Sklerius.
Tokio atsakymo ir laukiau. Ačiū
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai