Kimmi parašė:
Apie 1 savaite... man va po 45 d pasidejo menesines![]()
Man nuo liepos 11d vis dar pateplioja pakraujuoja. Nejau menesi uzsites
Kimmi parašė:
Man nuo liepos 11d vis dar pateplioja pakraujuoja. Nejau menesi uzsites
Kimmi parašė:
Pagaliau. Sveikinu su nauja pradzia
Brunetta parašė:
Merginos, kaip jums sekasi po abrazijos, kurios daret ja chirurginiu budu? Daug kraujavot po jos?
Kelias dienas nezymiai, po to tik tepliojo apie savaite. MM atejo po 45 dienu. Siaip, max apie men gali testis tepliojimas. Tad jei kazkas kitaip ar gausiai ir panasiai-kreipkites pas gine
Kimmi parašė:
Kelias dienas nezymiai, po to tik tepliojo apie savaite. MM atejo po 45 dienu. Siaip, max apie men gali testis tepliojimas. Tad jei kazkas kitaip ar gausiai ir pana…
O pas jus keliu savaiciu buvo nestumas
Brunetta parašė:
O pas jus keliu savaiciu buvo nestumas
7 savaiciu!
Kimmi parašė:
7 savaiciu!
Idomu nuo ko priklauso skausmai ir gausus kraujavimas po abrazijos, gal kai medikamentini daro daugiau kraujuoja
Brunetta parašė:
Idomu nuo ko priklauso skausmai ir gausus kraujavimas po abrazijos, gal kai medikamentini daro daugiau kraujuoja
As medikamentinio del gausaus kraujavimo tikimybes ir nedariau
Kimmi parašė:
As medikamentinio del gausaus kraujavimo tikimybes ir nedariau![]()
O kaip jums praejo pati procedura? Kiek laiko buvot ligoninej? As labai bijau man darys ja
Brunetta parašė:
O kaip jums praejo pati procedura? Kiek laiko buvot ligoninej? As labai bijau man darys ja
As irgi bijojau, bet dabar galiu drasiai sakyt, kad procedura tikrai nera baisi, svarbiausia - atsipalaiduokit ir galvokit kad tai nauja pradzia
As atvaziavau 8 ryto i Gimdymo namu priimamaji, pagulde i palata ir teko palaukt iki 12 val, kol atejo mano eile.. nes tokiu kaip as buvo gal 6...
laukt buvo sunkiausia.. bet kai nueini i procedurini - suleidzia vaistus, atsijungi ir pabundi jau palatoje. A truko apie 15-20 min. Pabudau labai greitai ir apie 15 val isvaziavau namo. Dar kelias dienas nezymiai pakraujavau ir tik tepliojo apie savaite. Viskas bus gerai!!!
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai