Niuni parašė:
Teks tartis, bet manau jei pasakyciau kad noriu kad ji atnestu jos nesutikti negali?
Manau nesutikti net neturi teises
Paprastai sveikimas po cezario pjūvio operacijos užtrunka 4-6 savaites, tačiau tai labai susiję su moters sveikatos būkle. Skaityti
visą straipsnįNiuni parašė:
Teks tartis, bet manau jei pasakyciau kad noriu kad ji atnestu jos nesutikti negali?
Manau nesutikti net neturi teises
Lotavil parašė:
Būtent.
Nu atsiprasau bet as nei issigalvoju nei tuo labiau nusisneku. Lenkijoj ( kur as ir turesiu cp) yra taip kaip aprasiau pirmai. Man vyro pussesere viska pasakojo kaip kas nes ji pati turejo cp toj ligoninei.
Niuni parašė:
Nu atsiprasau bet as nei issigalvoju nei tuo labiau nusisneku. Lenkijoj ( kur as ir turesiu cp) yra taip kaip aprasiau pirmai. Man vyro pussesere viska pasakojo kai…
Gali dar priklausyti nuo pamainos. Nepykit mes tikrai nexinom kaip Lenkijoi bet tiesiog pasakom kaip buvo mums.
Julianija parašė:
Gali dar priklausyti nuo pamainos. Nepykit mes tikrai nexinom kaip Lenkijoi bet tiesiog pasakom kaip buvo mums.
Nepykstu. Tik papiktino siek tiek viena mama kuri parase jog nusisneku. Bet tai nesvarbu
maziau imt I sirdi
Niuni parašė:
Nepykstu. Tik papiktino siek tiek viena mama kuri parase jog nusisneku. Bet tai nesvarbumaziau imt I sirdi
![]()
Atsiprašau
tiesiog jūs taip įsitikinusi kalbat apie dalykus, kurių dar nepatyrėt, kad tai buvo pirmas žodis, atėjęs į galva
visiems skirtingai būna, nesvarbu Lietuva, Lenkija ar Grenlandija. Pakalbekit su gydytojais, issakykit savo norus ir lūkesčius, ir neduos niekas misinuku jūsų vaikui. Ir mažiau klausykit kas ka pasakoja
Lotavil parašė:
Tai gal nėr taip blogai, o jei kiti prasiverimai dar mažesni, tai jie tikrai uzgis. Aišku jei labai trukdo, skauda ar šiaip negerai, tai nuvaziuokit pas chirurgus, …
Man paskauda tik ten kur didesnis prasiverimas. Bet neisivaizduoju kaip gali uzgyt tiek cm.
Lotavil parašė:
Atsiprašautiesiog jūs taip įsitikinusi kalbat apie dalykus, kurių dar nepatyrėt, kad tai buvo pirmas žodis, atėjęs į galva
visiems skirtingai būna, nesvarb…
Tikriausiai kalbejau per daug vyro pusseseres zodziais. Del to ir atrode kad nusisneku
Eisiu tartis ryt su ligonines personalu. Visgi greit turesiu suneli tad nera laiko pykciams
Julianija parašė:
Man paskauda tik ten kur didesnis prasiverimas. Bet neisivaizduoju kaip gali uzgyt tiek cm.
Ten uzgis tikrai, tik gali būt, kad randas labai storas ir negražus pasiliks
man kai buvo prasiskyres, tai per kelias dienas "sulipo" kazkaip vėl. Stengiausi labai nepersitempt, kad nepeasiskirtu. Įtariu jums bus tikrai ramiau, jei pas chirurgus nuvaziuosit. Ten turėtų but paprasta procedūra, su vietine nejautra sukabintu tą vietą ir būtų ramu.
Niuni parašė:
Tikriausiai kalbejau per daug vyro pusseseres zodziais. Del to ir atrode kad nusisneku![]()
Tikrai pasitarkit, pasakykit, ko norit ir ko ne, manau tikrai isklausys ir neprieštaraus jūsų norams, Juk viską galima suderinti ir susitarti
sėkmės jums
Niuni, giminaites patirtis dar nieko nereiskia. Daug kas priklauso nuo mediku, kurie tuo metu dirbs. Pvz. Santariskese po cp labai skirtingai elgiasi. Man vaiko nerode, kol nesutvarke, prinese minutei, dukra pradejo rekt ir isveze i Naujagimiu skyriu. Vyras uz duru buvo, leido paziuret ir nufotografuot. Buciau vaika pamaciusi tik kita ryta, bet smalsumo vedinas vyras nuejo paziuret i dukra ir Naujagimiu skyriaus darbuotojos vaiku tiesiog "nusikrate". O kitoms ir ant krutines padeda ir vaika iskart atiduoda tevui, jei toks uz duru laukia, taip kad maziau panikos. As vat pati nei uz ka nebegimdyciau, mano patirtis su cp puiki buvo.
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai