Julianija parašė:
Be jusu leidimo.misinio vaikui niekas neduos.ir po operqcjos vaika pades juma ant krutines
Būtent.
Paprastai sveikimas po cezario pjūvio operacijos užtrunka 4-6 savaites, tačiau tai labai susiję su moters sveikatos būkle. Skaityti
visą straipsnįJulianija parašė:
Be jusu leidimo.misinio vaikui niekas neduos.ir po operqcjos vaika pades juma ant krutines
Būtent.
Julianija parašė:
Būtent.
Niuni parašė:
Niekas ant kruties nedes, isnes buti atskirai. Kadangi pirma para negalesiu keltis per nakti vaikui duos misinio. Ir tik kitos dienos ryta ji man atnes.
Nenusisnekekit
kas jums taip papasakojo?
man darė CP, dėjo vaiką ant krūtinės,po to isnese,bet kai mane atvežė į Palata, vaiką irgi atnešė, liepė maitint
tikrai mišinio nekiso
vėliau vėl išnešė, po kurio laiko atnešė ir paliko, nes turejau kas man padėjo
o vaikščioti po mažiau nei paros jau keliausi ir ejau, liepė stotis ir bandyt eit, negerai ilgai gulet po CP, reik pradėt vaikščioti.
Niuni parašė:
Lietuvoj gal taip ir daro BET as cp turesiu ne Lietuvoj. Cp bus vakare. Per nakti vyras likti su manim negales nes tokios tos ligonines taisykles. Tai kaip as ta va…
O jūs klauset gydytojų ir seseliu ar duos mišinį, ir patikino, kad duos? Ar čia pati sugalvojot? Nes šiaip pirmą naktį vaikas gali ir nevalgyti. Skaičiau, kad tik gime vaikai dar turi pakankamai maisto ar kaip čia pasakyt, iš mamos. Na ta prasme jie nepraalksta iš karto tik iš pilvo ištraukti. Būna dar pasisotine. Dejimas prie krūties labiau reikalingas tuo metu čiulpimui, ne maistui.
Niuni parašė:
Niekas ant kruties nedes, isnes buti atskirai. Kadangi pirma para negalesiu keltis per nakti vaikui duos misinio. Ir tik kitos dienos ryta ji man atnes.
Na tuomet net nzn. As kai gimdziau tai iskart padejo ant krutines ir laike kol mane siuvo paskui paklause ar leidziu vaika skiepit. Ir tik paskui isnese vyrui parodyt. Del maisto tai 1 para man atnese i pooperacine ir jis paciulpe priedpienio ten pora lasu. Paskui reikejo kai jau buvau palatoje nuditraukt ir nest i vaiku skyriu. Cia tokia politika vgn nzn kaip kituose. Dar 3 diena del to kad dar vaikelis nebuvo du manim atejo su popieriumi kur yra aiskiai parasyta ar as leidziu vaika damaitint misiniu.
Niuni parašė:
Teks tartis, bet manau jei pasakyciau kad noriu kad ji atnestu jos nesutikti negali?
As manau pabandykit juk koks dkirtumas jie vistiek nemiega keliadi maitint tai tegu jums atnesa nes vistiek jus neuzmigsit kol vaikeli neatnes. As pvz uzsnusdavai 5 minutem vis laukdavau kol atnes
Julianija parašė:
Mamytes vel as su savo randu. Buvo gi plyses 4 cm paskui lig uzsitrsukinet pradejo bet db kitoje puseje dar 2 vietose po 1cm atviras. As jau nevilty
O nebuvot į ligonine nuvažiavus? Ką ten sakė?
Lotavil parašė:
O nebuvot į ligonine nuvažiavus? Ką ten sakė?
Buvau 2 kartus daktare patepe uzklivajo ir pasake gyja. O po keliu dienu ir kitoi pusei atsirado. Vyras sako gal pas chirurgus nuvaziuot tegu uzsiuva. O as verkiu piktys ima kodel ji neuzsiuvo iskart. Nes is namu nelabai galiu iseit su maziuku.
Julianija parašė:
Buvau 2 kartus daktare patepe uzklivajo ir pasake gyja. O po keliu dienu ir kitoi pusei atsirado. Vyras sako gal pas chirurgus nuvaziuot tegu uzsiuva. O as verkiu p…
Tai gal nėr taip blogai, o jei kiti prasiverimai dar mažesni, tai jie tikrai uzgis. Aišku jei labai trukdo, skauda ar šiaip negerai, tai nuvaziuokit pas chirurgus, bet man kai buvo prasivėre, net neklijau. Kokias tris savaites gijo, ir uzgijo
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai