Katty parašė:
Ar dauguma turit tas britax autokedutes? Na man ji nepatogi..vyro masinoje ji..notiu sau i auto kitokios..kokia rinktis?
Pas mane Joie, o vyro auto Kinderkraft abi 360 tai abiem patenkinti
Katty parašė:
Ar dauguma turit tas britax autokedutes? Na man ji nepatogi..vyro masinoje ji..notiu sau i auto kitokios..kokia rinktis?
Pas mane Joie, o vyro auto Kinderkraft abi 360 tai abiem patenkinti
Katty parašė:
Oho ilgai jus laiko..kiek cia jus diena ligonineje? Stiprei veme, kad tiek lasina ar kraujo tyrimai rodo dideli skysciu trukuma? Viduriuoja? Blemba sveikateles..isi…
Trečiadionio naktį atvykom. Vemt nustojo greit, du kartus leido vaistus nuo vėmimo. Dabar tik paviduriuoja 2-3 kartus dienoje. Po paskutinio tyrimo gydytojas sakė dar žarnynas nepasveikęs, tai matyt trūksta dar jai skysčių. Na tikiuosi ryt paleis mus jau.
Mano sveikata jau puiki, vieną vakarą tik vėmiau ir viduriavau, ir naktį nuo temperatūros kalatojaus 🙈 gėriau per prievartą tuos elektrolitus, matyt padėjo.
Ligoninės maisto visiškai vaikas nevalgo, tik vakar pradėjo kukurūzus valgyti. 🙈
Katty parašė:
O kokie modeliai konkreciau ar ten nera pasirinkimo tu firmu?dabar ziuresiu
Britax pas mane mašinoj, nu ir nebepatinka man ji. Pas vyrą Joie i spin 360, va ji tai tobula man kėdutė, turi gulimą padėtį. Tinka nuo gimimo, bet yra ir kitų modelių, kur jau vyresniems vaikams.
Sako galima važiuoti į vietą pardavimo ir duot vaikui pasėdėti, gal lengviau bus išsirinkti
Katty parašė:
Kinderkraft šita https://www.babycity.lt/lt/kinderkraft-automobiline-kedute-i-360-i-size-40-150cm-grey-kci36000gry0000-3030501-0552 , o joie aš bazę turėjau tai pirkau https://www.babycity.lt/lt/joie-automobiline-kedute-i-harbour-carbon-c2104aacbn000-3030201-0440
Katty parašė:
Pas mane mašinoj joie 360 spin labai patenkinta,pas vyra maxi cosi axiss bet be isofixo,bet sukinėjasi vistiek tai irgi čiotkai labai 
Katty parašė:
O sausi bus vaiku pinigai ar gruodi buvo ismoketa uz du menesius, nors ataskaitoje lyg nerandu..tik uz viena matau🤔
Nebus, aš bent jau gavau gruodžio gale dar kartą. Nervuoja taip, lengviau išsileidžia 😀
Katty parašė:
O sausi bus vaiku pinigai ar gruodi buvo ismoketa uz du menesius, nors ataskaitoje lyg nerandu..tik uz viena matau🤔
Turbūt bus sausį. Gruodį tik Sodra sumokėjo už 2 mėnesius.
Gal tai labiau nuo savivaldybės priklauso.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai