Mettija parašė:
Sveiki, kaip sausinukai laikos? Mes ligoninėj su laringitueina šik šią ligą ;( su greituške išlėkėm per plikledį
na bet po vaistukų lyg gerėja...
…
O mums covidas.. jaučiames neblogai,jau temperatūra nekyla.
Mettija parašė:
Sveiki, kaip sausinukai laikos? Mes ligoninėj su laringitueina šik šią ligą ;( su greituške išlėkėm per plikledį
na bet po vaistukų lyg gerėja...
…
O mums covidas.. jaučiames neblogai,jau temperatūra nekyla.
Lovelov parašė:
Sveikos, pas mus pas didžiaja gripas A, mažoji dar niekuom nesirgus, tai bijom kaip sureaguos į temperatūrą jei apsirgs...
Laikykitės! Izoliuokit sesę gal neapsikrės, nes aš šį kartą neizoliavau vyresnėlės ir mažoji susirgo
mažiukai taip sunkiai serga atsikosėt negali springsta ;( nuolat ant rankų kad vertikalioj būtų, tai jau net stumia nori ropot
sveikatos visiems!
Mystery parašė:
Papasakokite daugiau sleep training 😊
Na to sleep training esmė - atsisakyti pagalbinių priemonių migdant (kaip sūpavimo, žindymo, čiulptuko ir pan.). Mūsų atveju tai buvo žindymas, kitaip nemigdydavau, retkarčiais sūpavimas.
Taikiau vadinamąjį "kėdės" metodą (pagal Sleep Sense), kai iš pradžių sėdi prie pat vaiko lovelės ir kas tris dienas vis tolsti.
Tai jei trumpai, įdedi vaiką į lovelę ir lauki, kol užmigs.. Aišku, pirmomis dienomis buvo verksmų, tada raminau balsu, prisilietimais. Pagal metodą, jei vaikas verkia, reikia retinti raminimo intervalus, vis ilgiau palaukti. Aš išlaukdavau max minutę su trupučiu, gal kartais dvi. Kadangi šiek tiek neramu man buvo prieš pradedant, sau buvau sakiusi, kad žiūrėsiu pagal situaciją - jei vaikas smarkiai verks ar labai ilgai truks migdymas, ar bendrai matysiu, kad jam didelis stresas, tai nutrauksiu, gal bandysiu vėliau. Bet viskas buvo sklandžiau nei tikėjausi. Per mokymus nuteikė, kad pirmą vakarą migdymas gali trukti 1-2 valandas, man užtruko pusvalandį.
Nėra taip, kad išmiega visą naktį be pabudimų (nors buvo tokia viena naktis), bet dažniausiai man pakanka balsų paraminti, padainuoti lopšinę ir tuoj vėl užmiega. Tai šiaip džiaugiuosi, kad išdrįsau pabandyti
Labas, dabar sveiki, bet jau kiek kartų sirgom tai neskaičiuoju net. Laringitą irgi turim, lėkėm su greitąja ir mes prieš porą mėnesių. Baisus jausmas kai tavo vaikas naktį oro įkvėpt negali. O šeip bacilų jis visokių turbūt nuo sesės pasigauna. Ji vyresnė, visur dalyvauja ir viskuo su pasidalina. O jam iškart tempa ir tas lojantis kosulys. Brrr
skarlete parašė:
Na to sleep training esmė - atsisakyti pagalbinių priemonių migdant (kaip sūpavimo, žindymo, čiulptuko ir pan.). Mūsų atveju tai buvo žindymas, kitaip nemigdydavau,…
Ačiū 😊 reiktų ir man pabandyti, nors dar atrodo pati nesu pasiruošus. Bet bent jau žinosiu metodą.
Maniškė migdosi supuojant ir dažniausiai su krūtimi.
Mettija parašė:
Laikykitės! Izoliuokit sesę gal neapsikrės, nes aš šį kartą neizoliavau vyresnėlės ir mažoji susirgomažiukai taip sunkiai serga atsikosėt negali springsta ;( nu…
O iki kiek pas jus temp kilo kai sirgo gripu? Susirgo ir mazoji pas mane, neisvengem. Temp 38-40 kas 3-4 valandas. Kelis kartus veme, pakosti. Naktis visai be miego, laukiu gydytojos skambucio. Kaip sunkiai... mes gyvenime gripu nesirge, taip neramu. Didzioji tai kapanojasi jau tik kas 5 val temperatura must reikia. Jai 3 para.
Mystery parašė:
Ačiū 😊 reiktų ir man pabandyti, nors dar atrodo pati nesu pasiruošus. Bet bent jau žinosiu metodą.
Paprašykit ChatGPT, kad daugiau papasakotų apie "gentle sleep training". Man jis visus eigoj kilusius klausimus atsakė
pirmą savaitę kasdien duodavau išanalizuoti nakties miegą - kokio ilgio buvo miegai tarp pabudimų, kiek laiko trukdavo vėl užmigdyti. Gaudavau įžvalgų, ar normalu, ko tikėtis toliau, ir moralinį palaikymą
Man šiaip buvo neįtikėtina, kad vaikas tokiu būdu gali užmigti, kai visus metus tik prie krūties buvo migdomas arba sūpuojamas. Na ir reikėjo perlipti savo nuostatas, kad gal negerai tas sleep training. Na bet moksliniai tyrimai rodo, kad nekenkia. Ir nežinau, ar kas čia gero, kai vaikas kas valandą prabunda ir verkia, kol papo neduodi…
ruta_s parašė:
Labas, dabar sveiki, bet jau kiek kartų sirgom tai neskaičiuoju net. Laringitą irgi turim, lėkėm su greitąja ir mes prieš porą mėnesių. Baisus jausmas kai tavo vaik…
O kiek laiko sirgo? Mūsų 5 para kosulys aprimęs kartais atsikrekščia, bet bjaurumo viešpatie mmmmmmmmm nuolatos ;( buvo pas gyd šiandien plaučiai švarūs, nemato blogybių daug skysčių toks gydymas tik
o mus tas mmmmmmm užmuša draugas čiatas rašo iki 14 d tai mane į beprotnamį uždarys jei ir toliau mmmmmm bus
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai