Indrė_dėkinga parašė:
Aš manau, kad labai daug skiriu laiko žaidimams su vaiku. Aišku, palieku ją žaist kai buities darbus darau ar mokaus.. Bet pamačiau, kad kai kurių dalykų nepagreiti…
Chatas😃😃😃 palauks tos kojines🤣🤣🤣
Indrė_dėkinga parašė:
Aš manau, kad labai daug skiriu laiko žaidimams su vaiku. Aišku, palieku ją žaist kai buities darbus darau ar mokaus.. Bet pamačiau, kad kai kurių dalykų nepagreiti…
Chatas😃😃😃 palauks tos kojines🤣🤣🤣
Bandziau as su kaladelem, boksteliais ir panasiais zaislais. Bet jam tiesiog dar neidomu. Ka sudedu is lego tai isardo po viena detale 🤷♀️ bet moka kitus dalykus, duoda labas, duoda penkis, daro ir sako ate, duoda bucki kai paprasau, kai paprasau mylu mylu, tai ateina prisiglaudzia. Jei nori valgyti rekia mamam, kai sakau einam miegelio tai jis sako aaaa pupa, kai padaro sysiuka ant puoduko, tai ziuri ir sako ssssss. Rodo koks jis didelis ir sako di iskeles rankutes. Ir daug viso kito dar moka. Su zaidimas nespaudziu as jo, tik labai daug bendrauju, viska pasakoju. Anksciau atrode, kad jis vistiek nesupranta, kam as cia 🤷♀️ bet matau kad jis labai daug supranta ir mano bendravimas turbut ne veltui 😁
Mystery parašė:
Maniškė pradėjo keltis ant keturių, bet ir galva prisilaiko. 😄Jau šgc mokino kaip mokyti stotis, tai panašu praleisim ropojimą tikrai 🙈😄 viską ji savo tempu daro ☺️…
O kaip nuotaika, kai bandymai vyksta?? Mes su vyru is proto tuoj iseisim, ji nori ir ant 4 ir stot vienu metu, tai nepavykus, ka sugalvojo, zirzia nesavu balsu
Indrė_dėkinga parašė:
Vaikščioti be kojinių, arba nešiot juodas kojines
Mettija parašė:
O kaip nuotaika, kai bandymai vyksta?? Mes su vyru is proto tuoj iseisim, ji nori ir ant 4 ir stot vienu metu, tai nepavykus, ka sugalvojo, zirzia nesavu balsu![]()
Rodo pirštu ir zyzia, kad pakeltum, jei nekeli tai jau daro taip🤦🏼♀️ verkia be ašarų, nu tai ir kilnojam 😄
Mystery parašė:
Rodo pirštu ir zyzia, kad pakeltum, jei nekeli tai jau daro taip🤦🏼♀️ verkia be ašarų, nu tai ir kilnojam 😄
Same shit
idomu kiek truks toks etapas
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai