2020.09.09 12:33 (prieš 5 m.)
aciu uz palaikyma
mano nuomone ta, kad gydytojai dirba savo darba ir tikrai blogo nelinki, jeigu mato kad viskas gerai, tokiu atveju ir yra gerai, jeigu sako negerti kazko kito tai reiskias uztenka to ka skiria iki kito apsilankymo, mano gydytoja zino kad esu persileidus ir zino kad zemas pgn, ji man linki kuo greiciau kad pastociau nuo pat pirmojo karto ir yra pasakius kad del tam tikru patologiju neuzsimezga tvirtas vaisius, taciau pirma karta pries persileidziant mane kamavo didziausi skausmai 2sav
siuo metu to nejauciu, jauciuosi puikiai, tai nenoriu daryti nieko savavaliskai ir nenoriu pergyventi del to kad sakote jog mazas pgn
kaip rase cia kuri kad yra kas isnesiojo ir prie 25, tad jeigu blogai pradesiu jaustis tokiu atveju iskart kreipsiuosi telefonu kad israsytu jeigu nesulaukciau kito penktadienio
nes man tepimas su kiekviena diena vis mazeja ir jis yra tokio lygio kad per diena gal duok dieve pamatyciau 10ml
tai cia po biopsijos 100% gyjimas o ne del zemo pgn, del zemo pgn pirmasis persileidimas buvo ir tai visiskai nepanasu
aciu uz jusu rupesti ir patarimus, vistiek mamos jaucia kas geriausia joms :)) as manau kad neturiu del ko stresuoti nes mano baby auga, o del sventos ramybes atliksiu tyrima dar karteli!