KrisPe parašė:
bent jau kai tada per susitikimą buvai, tai labai smulkutė buvai ;) netikiu, kad dbr stambesnė ;)
slaunikes uzaugo
KrisPe parašė:
bent jau kai tada per susitikimą buvai, tai labai smulkutė buvai ;) netikiu, kad dbr stambesnė ;)
slaunikes uzaugo
trilogija parašė:
slaunikes uzaugo![]()
wweditela parašė:
o jus ne su daugkartinem?as kol pampersus naudojau, tai pirkdavau is klp po 25 lt, bet pzista pirko didesni kieki, tai po 20lt, tik nuo kito zmogaus, ne nuo to pacio kaip as.
mes su daukartinem, bet nakti dedu kad butu jam sausiau ir ramiau miegotu... o norvegiskos ne taip smirdi... nera tu jokiu kvapu, mane tie kvapai erzina, negaliu prie vaiko prisiglausti
Omega parašė:
mes su daukartinem, bet nakti dedu kad butu jam sausiau ir ramiau miegotu... o norvegiskos ne taip smirdi... nera tu jokiu kvapu, mane tie kvapai erzina, negaliu prie vaiko prisiglausti
as nakciai ir dedu, o i lauka, i keliones su daugkartinem
, na oras pasaka, mano mazoji 3 val. ismiegojo.
wweditela parašė:
as nakciai ir dedu, o i lauka, i keliones su daugkartinem, na oras pasaka, mano mazoji 3 val. ismiegojo.
![]()
man šianakt mažoji 6 val. miegojo
, bet prieš tai 5 val. nemiegojo, nzn gal sakiau reikėjo žadinti ją naktį kad pavalgytų, bet gražiai miegojo nenorėja žadinti, tik aš gavau persirengti, nes jau skendau MP
Rastika parašė:
man šianakt mažoji 6 val. miegojo, bet prieš tai 5 val. nemiegojo, nzn gal sakiau reikėjo žadinti ją naktį kad pavalgytų, bet gražiai miegojo nenorėja žadinti, tik aš gavau persirengti, nes jau skendau MP
![]()
nežadink jos
jeigu tiek išmiegojo, vadinasi nebuvo alkana
vaidajk parašė:
nežadink josjeigu tiek išmiegojo, vadinasi nebuvo alkana
![]()
tai tada gerai pasielgiau
kažin šiemet jau yra Palangoje margučių
wweditela parašė:
as nakciai ir dedu, o i lauka, i keliones su daugkartinem, na oras pasaka, mano mazoji 3 val. ismiegojo.
![]()
na i lauka ir nededu, kai tokie orai, vasara deciau... bet jis man uzmiega vezimuke labai ilgai isbuna lauke... nesinori kad sirgtu... o daukartines daznai reikia keisti
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai