annn36 parašė:
Man kylo klausimas del skiepu, kurie daromi iskart ligonineje gimus vaikeliui, man atrodo, kad tas mazas zmogutis ir taip bando kabintis i gyvenima is paskutiniu je…
Tai kam tą vaikutį nuodyt, išsitirt nuo hepatito b ir tiek,
2018 m. skiepų kalendorius yra paruoštas pagal Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro įsakymą ir atsižvelgiant į Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijas, kitų Europos Sąjungos šalių patirtį, vaikų profilaktinių skiepijimų tęstinumą ir užkrečiamųjų ligų epidemiologinę situaciją Lietuvoje.
Skiepų kalendorius 2018
annn36 parašė:
Man kylo klausimas del skiepu, kurie daromi iskart ligonineje gimus vaikeliui, man atrodo, kad tas mazas zmogutis ir taip bando kabintis i gyvenima is paskutiniu je…
Tai kam tą vaikutį nuodyt, išsitirt nuo hepatito b ir tiek,
Dzūk parašė:
nu baikit juokaut, kaip šuo užkrės stabligekaip miške ? lb einat į mišką ir ten susipjaustot su surūdijusiais metalais ? ar daug pažįstat kur prasirgę stablige …
Čia jūs nejuokaukit. Ir šuo gal užkrėsti, ir miške susižeidęs pasigauti. Mano mamos draugės sūnus futbolą žaisdamas susižeidė ir uzsikrete Stablige. Pabaiga tradicinė - mirė. Todėl nesijuokit iš dalykų, kurių nezinot.
Lotavil parašė:
Čia jūs nejuokaukit. Ir šuo gal užkrėsti, ir miške susižeidęs pasigauti. Mano mamos draugės sūnus futbolą žaisdamas susižeidė ir uzsikrete Stablige. Pabaiga tradici…
Jis buvo skiepintas?
Lotavil parašė:
Čia jūs nejuokaukit. Ir šuo gal užkrėsti, ir miške susižeidęs pasigauti. Mano mamos draugės sūnus futbolą žaisdamas susižeidė ir uzsikrete Stablige. Pabaiga tradici…
Sakot paskiepytas nuo stabliges nemirs? Atvykus į priimamajį dar gaunat papildomą dozę, bet likimas neaiškus. Garantijų neduoda skiepas, o silpnesnis imunitetas sunkiau kovoja su bet kokia bakterija.
Giedre30 parašė:
Jis buvo skiepintas?
Skiepytas ir mirė ? O gal po skiepo buvo mėnesis praėjęs ?
Giedre30 parašė:
Jis buvo skiepintas?
tiesą sakant nežinau. bet faktas, kad gali bet kur užsikrėsti.
Mila_ parašė:
Sakot paskiepytas nuo stabliges nemirs? Atvykus į priimamajį dar gaunat papildomą dozę, bet likimas neaiškus. Garantijų neduoda skiepas, o silpnesnis imunitetas sun…
nieko nesakau. sakiau tik, kad gali bet kur užsikrėst ta stablige. nereikia kažkokių ekstra super pavojingų sąlygų.
Lotavil parašė:
nieko nesakau. sakiau tik, kad gali bet kur užsikrėst ta stablige. nereikia kažkokių ekstra super pavojingų sąlygų.
Yra sąlyga. Kad žaizda būtų gili, su nešvarumais baisiais,ir nekraujuotų. Gavusios deguonies stabliges bakterijos nesidaugina. Tad jei žaizda kraujuoja viskas ten gerai
Mila_ parašė:
Yra sąlyga. Kad žaizda būtų gili, su nešvarumais baisiais,ir nekraujuotų. Gavusios deguonies stabliges bakterijos nesidaugina. Tad jei žaizda kraujuoja viskas ten g…
Nebūtina gili žaizda. Moteris užsikrėtė kai tik įsidrėskė koją, skindama serbentus, kur tikriausiai katė prieš tai nugarą pasikasė.
Viletux parašė:
Nebūtina gili žaizda. Moteris užsikrėtė kai tik įsidrėskė koją, skindama serbentus, kur tikriausiai katė prieš tai nugarą pasikasė.
Nežinau kaip ten kas jai buvo, sakau faktą, kad gavusios deguonies stabligės bakterijos žūva.
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai