Aurelina parašė:
Iš mano aplinkos neteko taip girdėti. Kaip tik greitai pastojo po išėmimo
Tai vat, kad pripasakojo dabar cia visko it gyvenu su galvos skausmu
Aurelina parašė:
Iš mano aplinkos neteko taip girdėti. Kaip tik greitai pastojo po išėmimo
Gintarelisss parašė:
Na aš kiek domėjausis ir klausinėjausi aplinkos rato savo moterų, na nebuvo problemų, kadangi dar norių vaikų ateity, tai išsiklausinėjau..viena pažįstama po mėnesio ir pastojo
Aurelina parašė:
Na aš kiek domėjausis ir klausinėjausi aplinkos rato savo moterų, na nebuvo problemų, kadangi dar norių vaikų ateity, tai išsiklausinėjau..viena pažįstama po mėnesi…
Na as irgi labai noriu dar vieno vaiko ateityje, del to ir nusprendziau sitoje grupeje paklausti atsiliepimu
nes as kiek klausinejaus, tai visos vos ne neigiamai is kazkur prisiklausiusios, kad yra labai sunku pastoti po Mirenos. Na bet reikia nusiraminti ir viskas bus gerai
Gintarelisss parašė:
Na as irgi labai noriu dar vieno vaiko ateityje, del to ir nusprendziau sitoje grupeje paklausti atsiliepimunes as kiek klausinejaus, tai visos vos ne neigiamai…
Aš kaip tik gerus atsiliepimus girdėjau
tai va tuo ir tikėkim, geru, o kai gerai nusiteikiam tai taip ir būna ;)
Gintarelisss parašė:
Na as irgi labai noriu dar vieno vaiko ateityje, del to ir nusprendziau sitoje grupeje paklausti atsiliepimunes as kiek klausinejaus, tai visos vos ne neigiamai…
Pastojau po menesio,turejau 5 metus.
sensitia parašė:
o, acto garintojai sukilimus kelia... na tebūnie jiems Dievulis dosnus ir jų milijonui vaikų lengvas gyvenimėlis![]()
![]()
As si menesi pastebejau.nezinau ar taip turi but.tai teks keliaut pasitikrint.
sensitia parašė:
o, acto garintojai sukilimus kelia... na tebūnie jiems Dievulis dosnus ir jų milijonui vaikų lengvas gyvenimėlis![]()
![]()
Nuo įsidėjimo apie 6 mėnesius gali pateplioti tai normalu
Aurelina parašė:
Nuo įsidėjimo apie 6 mėnesius gali pateplioti tai normalu
aš ne apie patepliojimus, o apie kasdienininių išskyrų gausumą
saule leo parašė:
As si menesi pastebejau.nezinau ar taip turi but.tai teks keliaut pasitikrint.
kiek laiko su spirale?
spiralė pas mane jau gal 8 mėn, mmm susitvarkė,. pms'ai ne tokie kominiai, viskas ok iš hormoninės pusės. įdomu tas išskyrų pagausėjimas gal dėl mechaninio buvimo, ar tai normalu... ar sunerimti.. ?
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai