maishtinga79 parašė:
Išstumė... dėl gausaus kraujavimo. Dabar liepe gert kontraceptines po 2 tab. Dienoj, kol baigsis kraujavimas, po to test po 1. Aš iš tų retų atvejų, kai mirena net…
Oho.
maishtinga79 parašė:
Išstumė... dėl gausaus kraujavimo. Dabar liepe gert kontraceptines po 2 tab. Dienoj, kol baigsis kraujavimas, po to test po 1. Aš iš tų retų atvejų, kai mirena net…
Oho.
Monika0002 parašė:
Sveikos. Man žiauriai prastai. Nežinau kada tas baigsis bet dar tik menesi turiu mirena. Yra pastovi nuotaiku kaita. Kada tas baigsis? Su vyru nebesusineku. Viskas …
O esate tikrai isitikinus, kad cia nuo mirenos? Gal tiesiog pervargote? O daugiau nusiskundimu nera?
Aska parašė:
Nagi, nesuprantu... nrml ar ne? Jau dvi sav trunka mano mm? Spirale turiu 3men, praita men visai normalei, 8d berods pateplenau... siuo kartu gausiau ir dvi savaite…
O po idejimo buvo tepliojimas? Ar ilgai tepliojo? Kiek suprantu pirmus 6 men, visko gali buti.
akvile.jan. parašė:
Ideta pries kokius tris men. Visiskai absoliuciai dingo mm. Ir jokiu tepliojimu nebuo ir nera.
Man lygiai pusę metų buvo netvarka. Tai kraujuoji, tai tepa dvi trys savaites ir pan. Suėjus pusmečiui viskas susitvarkė.
Lauksmė parašė:
O po idejimo buvo tepliojimas? Ar ilgai tepliojo? Kiek suprantu pirmus 6 men, visko gali buti.
Joo, kai idejo tepe keleta sav, paskui nurimo, pasirode mm, bet ir tokios teplios daugiau... si kart tai gausiau, ne kaip per mm, net neskaitau to tepimu... dar pora dieni palauksiu ir jei kas bandysiu susisisiekt su gyd...
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai