Melitukas parašė:
Drasiai galim sumastytjauciu butu norinciu :)))
![]()
jauciu, kad atsirastu norinciu, nes cia visoms jau pribrendo reikalas pajudeti
Melitukas parašė:
Drasiai galim sumastytjauciu butu norinciu :)))
![]()
jauciu, kad atsirastu norinciu, nes cia visoms jau pribrendo reikalas pajudeti
oxe deizi parašė:
nu pati mergina ziuriu nerimsti![]()
![]()
![]()
tuoj nusimazgosi kojeles ir i lova bus tau judesys
![]()
![]()
Ai nera upo ten judet
Laba vakara, uziat ziuriu snekutes :), jaunyyyyste siknose uzvire
gerai jum, o man dar teks tyliai pabut, nors siandien is ligonines 12 valanda paleido, tai namo parsibaladojau vos pries pusvalandi
, visas drauges kol aplankiau....beje kuria cia po susitikimo parvezt i stoties gatve, galesiu prasukti ir ne tik parvezt bet ir nuvezt jei ka.
Na Astonja manes nestumas kaip tai neipareigoja....va jau 4 menuo biuleteny, nieko negaliu daryt, nesijauciu blogai, tik esu kaip kiausinis abu kartus vos po kambarius "paskraidziau" iskart i ligonine, taigi - kojas susikeli, kai namiskiai kambaris tvarko....nepamenu net kada dorai gaminau pietus ar vakariene.... tuo atzvilgiu ilsiuos toootaliai
o ir gimdyt - krapstys mano zuiki be mano pastangu - per virsu...taigi...tik sampanas mano draugas, stovi tyliai lentynoj ir laukia savo eiles
Nu as ir kaip kiausinis buvau, biski pries gimtadieni pasitampiau namie ir isauke gimdyma pires laika, nuo tada irgi praktiskai nieko nedariau, tai kaip mane uzkniso, ne su suneliu pasivaiksciot neleisdavo namiskiai, o taip megdavau viena nuklyst i kokius laukus, pabut su savim. Remuo griauze, kirksnys skaudejo iki asaru, gimda kuo toliau tuo skaudziau apsitraukdavo, kad net naktim nebudavo ramu. As tik meldziau kad greiciau ateitu ta diena kai baigsis mano kancios
Rosita0910 parašė:
Na taip, kai skauda irgi nekas, bet yra kaip yra, gerai butu kad vyrai butu , kaip juru akrliukai, vieninteliai gamtos sutverimai kurie vaikus "isnesioja"
![]()
Jei vyrai nesiotu ir gimdytu vaikus, tai jau senai butu musu populiacija isnykusi
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai