kristina90 parašė:
Man su 4.8 padare stimuliacija, biocheminis tik pavyko. Nusimusiau tth su tiroxinu iki 1.15 (bijau pameluot bet tikrai maziau nei 1.5buvo) ir naturaliai pavyko. Vie…
Tą patį ir man sakė, spręsti pačiai, bet rekomeduoja iki 1.5.
kristina90 parašė:
Man su 4.8 padare stimuliacija, biocheminis tik pavyko. Nusimusiau tth su tiroxinu iki 1.15 (bijau pameluot bet tikrai maziau nei 1.5buvo) ir naturaliai pavyko. Vie…
Tą patį ir man sakė, spręsti pačiai, bet rekomeduoja iki 1.5.
TikėkŠirdim parašė:
Sveikos gal kam yra buve, kad nuo tiroksino dingo mm? Geriu apie du mėnesius jį, pirmą men gėriau po 25mg antra po 50mg nes nekrito tth. Dabar tth 2.04
Ir ši mėnesį dingo jau savaitę vėluoja, nt neigiami
TikėkŠirdim parašė:
Sveikos gal kam yra buve, kad nuo tiroksino dingo mm? Geriu apie du mėnesius jį, pirmą men gėriau po 25mg antra po 50mg nes nekrito tth. Dabar tth 2.04
Is kur jus gavot 25 mg? Ar po pusę tabletes geret?
Babydream parašė:
Is kur jus gavot 25 mg? Ar po pusę tabletes geret?
Po pusę tabletės
Aš vėl nevilty
geriu po 25mg tiroksino ir po mėnesio jau buvo nukritęs tth iki 2,6 o dabar po poros mėnesių pakartojus tyrimą vėl pakilo iki 3,5
laukiu gydytojos skambučio dabar, turbūt padidins dozę, bet ech taip nuliūdino, kad vėl užtruks kol susimažinsiu.. Ar kam nors išvis pavyko pastoti su 3,5 ir sėkmingai sukontroliuoti tth nėštumo metu?
Luna13 parašė:
Aš vėl neviltygeriu po 25mg tiroksino ir po mėnesio jau buvo nukritęs tth iki 2,6 o dabar po poros mėnesių pakartojus tyrimą vėl pakilo iki 3,5
laukiu gydyto…
Sveiki, man pavyko pastot su 3,46 😊
tik ciklas buvo stimuliuotas.
Tikrai nepraraskit vilties, kai pakartojus tyrimus pamačiau, kad tth nekrenta, jau norėjau nurašyti tą ciklą, bet įvyko stebuklas❤️
vasara07 parašė:
Sveiki, man pavyko pastot su 3,46 😊
tik ciklas buvo stimuliuotas.
Sveiki, o koks dabar Jūsų tth? Man pavyko pastoti su TTH 2.1 (pasidariau kartu su HCG), bet taip pergyvenu, kad tik jis nešoktų aukštyn. Tiroksino negeriu.
Luna13 parašė:
Aš vėl neviltygeriu po 25mg tiroksino ir po mėnesio jau buvo nukritęs tth iki 2,6 o dabar po poros mėnesių pakartojus tyrimą vėl pakilo iki 3,5
laukiu gydyto…
Pavyko pastoti su 3,90. Bet manau buvo užkilę pastojus, tai greitai numušinėjome didesne doze. 🙂 Nusimušo per porą savaičių iki 2,50
SauleDanguje parašė:
Sveiki, o koks dabar Jūsų tth? Man pavyko pastoti su TTH 2.1 (pasidariau kartu su HCG), bet taip pergyvenu, kad tik jis nešoktų aukštyn. Tiroksino negeriu.
Pastojus vėl pakartojau buvo apie 3,4
Iki pastojimo ir dabar geriu tiroksiną, pastojus gyd.padidino dozę, bet nuramino, kad rodiklis nėra tragiškai aukštas, kad reikėtų pergyventi
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai