infinity parašė:
Bandžiau užsiregistruoti pas Francaite, Abraiti ir Benušiene, tai be šansų 😂🤦🏼♀️
O jūs čia į klinikas bandėt ar privačiai?
infinity parašė:
Bandžiau užsiregistruoti pas Francaite, Abraiti ir Benušiene, tai be šansų 😂🤦🏼♀️
Littlebird parašė:
I klinikas 😔
infinity parašė:
O tai ką tada siūlote jei ne ją? Kiek skaičiau, tai ji irgi tiria 🤔
Galvojau, kad gyd. Beniušienė pilnai užversta nėštukių tyrimais.
Iš esmės Jums tinka bet kuris genetikas, siunčiantis kariotipų ir mthfr tyrimui. Pati buvau pas Dagytę - ji netiki mthfr įtaka nėštumui, šio tyrimo man neskyrė, tad rekomenduoti jos negalėčiau. Jums svarbu dabar pasidaryti tyrimą ir gauti atsakymą - yra ar nėra mutacijos. Kiek skaičiau, bene vienintelis gyd. Serapinas užsiima mthfr suvaldymu, o iš genetikų tikėtis kažkokio plano mthfr gydymui neverta.
DžiaugsmoSaulytė parašė:
Gal turite ką patarti Kaune? Endokrinūlogą, nusimanantį vaisingume.
Egle Kreivaitiene labai super
SauleDanguje parašė:
Iš esmės Jums tinka bet kuris genetikas, siunčiantis kariotipų ir mthfr tyrimui. P…
Man jau įdomu ką mums pasakys Šukys. Kažkaip buvau pasimetusi pas ką registruotis, tai tiko bet kas. Bet širdis kuždėjo, kad reikia varyti tiesiai pas Serapiną. Na, bet dar neskubu su išvadomis. Matysim ką sakys.
SauleDanguje parašė:
Iš esmės Jums tinka bet kuris genetikas, siunčiantis kariotipų ir mthfr tyrimui. P…
O jis tik privačiai? 🤔 Aš tiesiog forume paskaitinejau kad Benušienę giria, paskaičiau kad tiria ir bandžiau registruotis 🤷🏼♀️ pažiūrėsiu pas Serapiną dar
infinity parašė:
O jis tik privačiai? 🤔 Aš tiesiog forume paskaitinejau kad Benušienę giria, paskaičiau kad tiria ir bandžiau registruotis 🤷🏼♀️ pažiūrėsiu pas Serapiną dar…
Serapinas tik privačiai priima.
SauleDanguje parašė:
Serapinas tik privačiai priima.
Kokios pas jį kainos maždaug?
infinity parašė:
Nepasakysiu, nes nebuvau. Bet vien tik mthfr ištyrimas mokamai kainuoja apie 130 eur.
infinity parašė:
Pirma konsultacija 100€,o vėliau 70€.
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai