JustAi parašė:
Mato tik kiaušintakių angas, iš gimdos vidaus,o jeigu pvz užakę viduryje ar gale ties fimbrijomis tai nepamatys per histero
Bet tai tam ir daro kiausintakiu praeibamumo testa
JustAi parašė:
Mato tik kiaušintakių angas, iš gimdos vidaus,o jeigu pvz užakę viduryje ar gale ties fimbrijomis tai nepamatys per histero
Laurute B. parašė:
Per histeroskopiją nepadaro kiaušintakių praeinamumo testo, tam reikalinga laparaskopija arba jeigu ne operacija tai gimdos nuotrauka (histerosalpingografija su kontrastu ir rentgenu)
Dar leidžia putas ir echo daro, bet tokio metodo kiaušintakių patikrinimui turkai nepripažįsta
Krown parašė:
Taip, mano atveju visų pirma prg buvo kritinis ir žemiau prg normų kaip pas tave Troja5 nėra, antra turkai man išrase leidžiamo prolutex + 2 crinone tiesiog jis man…
Kodėl sakote, kad Memorial atsipūte šiuo klausimu? Jie šiaip išrašo receptą leidžiamiems, tai galima įsigyti važiuojant namo.
Nenuorama_ parašė:
Kodėl sakote, kad Memorial atsipūte šiuo klausimu? Jie šiaip išrašo receptą leidžiamiems, tai galima įsigyti važiuojant namo.
man israse tik paprasius per pati isodinima. sakiau nu maza ka. tai aciu dievui kad nusipirkau bent 2dezutes, nes lt belenkokia kaina ju...
Nenuorama_ parašė:
Jie išrašo nebent prasote, tikrai patys nesiūlo ir gyvena su nuomone kad crinone yra vaistas nuo visų bėdų 🤪 nepažįstu nei vienos kuriai ėmė ir išrase patys leidžiamo progesterono, nebent buvo prašoma, užsimenama iš baimės ir t.t krisstexx, Troja5, ir visos su kuriomis bendrauju pirko savavališkai ir vartojo, bet iš Memorial pusės tik crinone, kas yra visiska nesąmonė mano subjektyvia nuomone
Metamorfozė parašė:
Kurios leidžiasi prolutex, gal galite atsakyti, ar ir jums skauda, kai suleidi puse ampolės?
Šiek tiek jautėsi, bet kad suprastumete kaip tai neskausminga isbandykit progestan 😂 va tada tai suprastumete ką reiškia skausminga 🤭😂
Krown parašė:
Šiek tiek jautėsi, bet kad suprastumete kaip tai neskausminga isbandykit progestan 😂 va tada tai suprastumete ką reiškia skausminga 🤭😂
Na kolkas niekas man nerekomendavo progestan...
Man pvz žiauriai skausmingi buvo Menopur. Raitydavausi kol suleisdavo.
Man atrodo, kad čia nuo organizmo 😊
Pvz po punkcijos suleido nuo skausmo į užpakalį 😂 guzas skausmingas buvo kokias 4 dienas. Kaip tik sėdu taip suduria
Metamorfozė parašė:
Na kolkas niekas man nerekomendavo progestan...
Man pvz žiauriai skausmingi buvo Menopur. Raitydavausi kol suleisdavo.
Tai jums jo gal ir nereikia, aš irgi nepuoliau jo pirkti, reikia pasitikėti gydytojais, viskas čia ok, tačiau mano situacija buvo tokia kad man jo reikėjo, nors buvau įsitikinusi kad crinone tikrai pakaks, gyveni ir mokaisi žmogus 🤭😂 gerai kad ta pamoka nekainavo viso nėštumo 😏
Krown parašė:
Tai jums jo gal ir nereikia, aš irgi nepuoliau jo pirkti, reikia pasitikėti gydytojais, viskas čia ok, tačiau mano situacija buvo tokia kad man jo reikėjo, nors buv…
O taip...
Man po IVF užteko pilnai crinone su utrogestan, o štai Po FET crinone+utrogestan +2x25mg prolutex nepakėlė iki reikiamo lygio 😔
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai