Šeimoka parašė:
Sveikos merginos. Gal ir kvailai paklausiu. Bet tikrai nzn. Eisiu priduoti kraujo tyrimus ir sake nusipirkti slapimui indeli. Tai man idomu pasidare man slapimo rei…
As is namu vezu. Rytini.
Šeimoka parašė:
Sveikos merginos. Gal ir kvailai paklausiu. Bet tikrai nzn. Eisiu priduoti kraujo tyrimus ir sake nusipirkti slapimui indeli. Tai man idomu pasidare man slapimo rei…
As is namu vezu. Rytini.
JustinaMilda parašė:
As is namu vezu. Rytini.
Ačiū as ir taip darysiu.? man viskas cia labai nauja ?
Šeimoka parašė:
Paprastai reik nest is namu, rytini, apsiprausus. Nes kitaip gali buti netikslus, pakliuti isskyru is isores
spumante parašė:
Sveikos, moterytes. Kokie Jusu atsiliepimai apie gyd. Sepetiene? Uzsiregistravau apsilankymui pas ja, norisi zinoti, ko tiketis![]()
![]()
As pas ja buvau uzsiregistravusi, velavo valanda, per ta valanda susidare eile, greit pakviete i kabineta greit su echoskopu apziurejo ir visogero
tai nekoki ispudi paliko, ir dar rasydama suklydo gimdimo data, pora menesiu pavelino
uogyytė parašė:
Registraturon eikite ir sakykite kad norite pas antro lygio gine uzsireginti ir uzregins.
Sveikos, man kai dare si tirima matyt kaska uzkrapste ar ka, nes po sito parejus namo apie 18val pradejo vandenys begt ... daktarai sake plyso vandenu maisas... to pasekoja gime mano maziukas35sav... bet siuo metu vaikui yrs viskas gerai
nezinau cia gal sutapimas o gal kad viskas tjp netiketai ivyko
Eli_vod parašė:
Sveikos, man kai dare si tirima matyt kaska uzkrapste ar ka, nes po sito parejus namo apie 18val pradejo vandenys begt ... daktarai sake plyso vandenu maisas... to …
Kuri čia taip prikrapste? Na man bus 38 savaitė, bet ai gal nereikia dar taip anksti vaikiukui gimti. Aš sakau tegul iki 3kg tegul užauga tada gali jau gimti?
Eli_vod parašė:
Sveikos, man kai dare si tirima matyt kaska uzkrapste ar ka, nes po sito parejus namo apie 18val pradejo vandenys begt ... daktarai sake plyso vandenu maisas... to …
Gal toks sutapimas tiesiog, nes man nuleidinejo vandenis, tai yra ka pakrapstyt, o ta tyrima kai daro, tai net nesijaucia nieko
Simona02 parašė:
man net ir prisijungus nieko nerodo ....
Man irgi
Keista... neduoda atidaryti.
Utenos mamyčių turgelyje paskelbė, dėl parduodamų sauskelnių. Pirmadienį į Uteną galėtų užvešti jei sudomintų pakankamai mamyčių. Tikrai geros kokybės ir gan pigios.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=501657646868653&id=100010732651490
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai