Karolina12345 parašė:
O ka jauti po LIT LV?as tik niezejima duriu vietose.
Maudytis negalima tądien-man šią savaitẹ ir mastau ar į Jūrmala užsukt? Ko prieš LIT negalima? Kažkaip nieko labai nepasakojo.
Karolina12345 parašė:
Maudytis negalima tądien-man šią savaitẹ ir mastau ar į Jūrmala užsukt? Ko prieš LIT negalima? Kažkaip nieko labai nepasakojo.
Ana Mari parašė:
Butinai parasyk koordinatorei, gali but del hormonu. Man pradzioje stimuliacijos irgi tepliojo. Jei gerai pamenu, sumazino letrozole ir pridejo estrofem. Sekmes🙏
Ačiū. Jau nebuvo kur dėtis, tai nuėmiau skystinančius ir dingo pagaliau tas tepliojimas. Sekantį kartą reikės ne nuo pirmos ciklo dienos gerti skystinančius. Arba per mm padaryti pertrauką. Man kažkaip ir 75 dozė per didelė
Karolina12345 parašė:
Bet matosi ryškiai tie rutuliukai? Man iš pradžių jie tik matėsi, po to maždaug po savaitės pakilo, stipriai paraudo ir net tokios kaip pūslelės atsirado, tom dienom labiausiai niežėjo ir tokia net šiluma toj vietoj jautėsi. Lt man nieko panašaus nebuvo, nesimatydavo net kur durta nei po dienos nei po savaitės 🤔
Žemuogių pievelė parašė:
Prieš Lit man atrodo, kad viską galima 🙂 Tiesiog po to parą nešlapinti tos vietos
Luna13 parašė:
Bet matosi ryškiai tie rutuliukai? Man iš pradžių jie tik matėsi, po to maždaug po savaitės pakilo, stipriai paraudo ir net tokios kaip pūslelės atsirado, tom dieno…
Man ir matosi tie rutuliukai, toks jausmas net ranka ištikusi buvo, savaitė po dūrio, kaito. Niežėjo.
Luna13 parašė:
Bet matosi ryškiai tie rutuliukai? Man iš pradžių jie tik matėsi, po to maždaug po savaitės pakilo, stipriai paraudo ir net tokios kaip pūslelės atsirado, tom dieno…
Man irgi taip buvo. Klausiau Nadios, tai sake kad gali taip buti
Luna13 parašė:
Aha, su tom puslelem ir rutuliukais tas pats
Hmm, gal kuri pakomentuos, ar čia blogai. praeitą pirmadienį pradėta stimuliacija, šiandien 9ta vaistų leidimosi diena. Kairėj apie 1cm foliai. Dešinėj 1,7, 1,5 dydžio. Didesnių virš 1,3 ir daugiau - apie 5. Smulkių apie 1cm - irgi apie 5. Ryt kaip ir paskutinė diena, kai leisiu stimuliuojančius. Punkcija numatyta penktadienio rytui. Jaučiu, kad gerai būtų dar porą dienų pasistimuliuoti, nes mažiukų apie 1cm daug. Jie gal paaugtų. Kažkaip atrodo ir 325 ovaleap, ir 75 Pergoveris ir neatrodo, kad kas labai jau augtų. Su 75 bemfolos netyčia sugebėjau 4 folius užauginti FETui, o dabar kažkaip atrodo ne kažką. Ar čia man tik taip atrodo, kad 9tai dienai per maži foliai.
Sugalvojau parašė:
Hmm, gal kuri pakomentuos, ar čia blogai. praeitą pirmadienį pradėta stimuliacija, šiandien 9ta vaistų leidimosi diena. Kairėj apie 1cm foliai. Dešinėj 1,7, 1,5 dyd…
As tai neskaiciuociau dienu, man ir 2 sav yra stimuliave. Svarbu kiek dienu vaistus naudosit. Man su pks daznai netolygiai augdavo, tai kai reikedavo maziukam ciut pasivyti skirdavo paskutine stimuliacijos diena mazesne doze ir visai gerai gaudavosi.
Sekmes jums labai 🌸
Ocean Ni parašė:
As tai neskaiciuociau dienu, man ir 2 sav yra stimuliave. Svarbu kiek dienu vaistus naudosit. Man su pks daznai netolygiai augdavo, tai kai reikedavo maziukam ciut …
Dabar pažiūrėjau praeitus metus, tai su tokiais foliais punkcija buvo po 5d, ne po 3d, tai jaučiu viskas 1dieniui nusikelia
Ir tik nesakykit, kad reikės Pergoveris 150TV ieškoti
Laukiu Marinos laiško, bet jaučiu, kad nebus nieko gero
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai