StebuklingaŽaluma parašė:
O kokį TMG (betainą) vartojote? Man su šiuo gan greit pakrito homocisteinas.
As toki naudoju
O kokį TMG (betainą) vartojote? Man su šiuo gan greit pakrito homocisteinas.
As toki naudoju
Eivilė parašė:
As toki naudoju
Ai tai tas pats brendas, tik, kad miltukai
Eivilė parašė:
Bet man niekas neveikia, tai kas jums visoms veikianesuprantu
Bet jus nebandete didesnes foliato dozes, negalit sakyti kad niekas neveikia
Eivilė parašė:
Bet man niekas neveikia, tai kas jums visoms veikianesuprantu
Mano prielaida, kad papildų nutraukimas(beveik savaitę laiko lyg minėjot) lėmė tokį rezultatą. B grupės vitaminai neužsilaiko organizme, greitai išsisiojam ir poveikiui reik vėl nuolat pasipildyti. Organizmas taip staigiai visiškai nebegavęs vėl užkėlė homocisteiną. Aš taip galvočiau. Gal kitos pasidalins, kaip kitaip supranta
Mano prielaida, kad papildų nutraukimas(beveik savaitę laiko lyg minėjot) lėmė tokį rezultatą. B grupės vitaminai neužsilaiko organizme, greitai išsisiojam ir povei…
Taip, pritariu! Jeigu buvo pertrauka nuo papildu iki tyrimo, galejo vel pradeti kilti homocisteinas.
Eivilė parašė:
Aciu uz nuraminima. Bandysiu gerti toliau. Ir aisku supratau kad reikia dazniau pasekti, nes vos atleidi vadeles ir viskas is naujo![]()
O jūs gerai "pasiruošiate" pačiam tyrimui?
Dieną prieš nevalgote nieko riebaus, nestresuojate prieš tyrimą, tyrimą atliekate iš ryto, nevalgius? Labai svarbu labė, kurioje atliekate, paėmus kraują, jį turi iškart šaldyti, įdeda į tokį indą..Man teisingai sugebėdavo atlikti šį tyrimą tik medicina practica. Jeigu tik ne pagal taisykles viskas padaryta, papildų fone gaudavau aukštą ats. 10 11..
Eivilė parašė:
Aciu uz nuraminima. Bandysiu gerti toliau. Ir aisku supratau kad reikia dazniau pasekti, nes vos atleidi vadeles ir viskas is naujo![]()
Gerčiau toliau kaip gėrusi, po kokių 10 dienų ar poros savaičių pasikartočiau tyrimą ir žiūrėčiau, reik didinti vitaminų dozes ar ne
Viskas bus gerai, homocisteinas - suvaldomas rodiklis, nusimušit.
eresos parašė:
O jūs gerai "pasiruošiate" pačiam tyrimui?Dieną prieš nevalgote nieko riebaus, nestresuojate prieš tyrimą, tyrimą atliekate iš ryto, nevalgius? Labai svarbu lab…
Čia irgi svarbūs momentai, aišku... Bet puikiai ištiria ir Hila ir Santaros. Ten gi ats.per 1-2 val.būna, tai net nereik spec.laikymo sąlygų, nes iškart tiria.
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai