Deina9 parašė:
Na mums su 5ab pavyko, o va dabar su 3bb ne. Ir kai turi tiktai įvairių... Atrodo stogas nuvažiuos ir žinoma klausimų daugiau nei atsakymų
Užuojauta 🤍
Ar dar turit likusių šaldytų?
Deina9 parašė:
Na mums su 5ab pavyko, o va dabar su 3bb ne. Ir kai turi tiktai įvairių... Atrodo stogas nuvažiuos ir žinoma klausimų daugiau nei atsakymų
Užuojauta 🤍
lalalaa parašė:
Užuojauta 🤍
Ačiū.
Turim. Bet nežinau ar dar darysim kažka... labai sunku...
Deina9 parašė:
Ačiū.
Turim. Bet nežinau ar dar darysim kažka... labai sunku...
Liudna kad nepavyko...bet ivf ir fet ne visi bandymai pavyksta, stenkites taip nenusiminti. Jau turite viena vaikuti, vadinasi pastoti ir isnesioti galite. Turite dar ne viena geros kokybes snaigute, tad ir galimybiu darsyk bandyti yra!
Ar pries darant FET buvo daryti kokie nors tyrimai?
Buvo kelta natur cikle ar stimuliuotame?
Meshka parašė:
Liudna kad nepavyko...bet ivf ir fet ne visi bandymai pavyksta, stenkites taip nenusiminti. Jau turite viena vaikuti, vadinasi pastoti ir isnesioti galite. Turite d…
Stimuliuotam. Kažkokių per daug tyrimų nedarė, standartiniai. Protokolas ir vaistai identiški. Bet yra vienas bet... ir čia ne klinikos problema. Na taip ieškau kodėl viskas taip ir galimai dėl dilgėlinės kuri mane kambont pradėjo gimus vaikui ir kaip tik "priepuolis" buvo pusantros paros po perkėkimo. Prednizolonas nepakankamai užslopino viska. Nors LT gydytojai sakė viskas ok, jokios įtakos fet neturi, F irgi nesigilino, bet aš diena nakti skaitau viska ir manau kad turėjo.... gal buriu iš kavos tirščių, bet kažkaip įtariu, kad galimai turėjo įtaka ir net tai kad nuo gepretix perėjau prie Utrogest. Nzn... jau bijau ir prisigalvot ir nusišnekėt. Reikia pakalbėt su gydytojais vėl...
Deina9 parašė:
Stimuliuotam. Kažkokių per daug tyrimų nedarė, standartiniai. Protokolas ir vaistai identiški. Bet yra vienas bet... ir čia ne klinikos problema. Na taip ieškau kod…
Iš to, ką rašote, galima suprasti, jog neabejotinai viską gadina Jūsų pačios imunitetas ir suagresyvėja būtent tada, kada galima implantacija. Mano organizmas irgi priešinasi nėštumui tik kitokiais simptomais tai pasireiškia.
Suprantu, kai poros nuleidžia rankas susilaukti vaikų, kada išties daug nesėkmingų bandymų ir kabliukų jokių nėra.
Jūsų atveju, toks jausmas, kad tereik tiesiog didesnių dozių(ne standartinių kaip visoms skiria reik ar nereik) Prednisolon arba Dexa. Dar kokio imunoglobulino, intralipidų... ir sėkmė bus čia pat
Rekomenduočiau išsitirti imunologinius rodiklius, ypač Natūraliuosius kilerius. Nepamaišytų ir krešumus pasitikrinti, TTH, Feritiną.
Nors, aš, tiesą sakant, Jūsų atveju, nelaukčiau net kažkokio gydytojo malonės, kad paskirtų didesnes dozes imunosupresantų, o pati juos vartočiau per sekantį įkėlimą. Taip sakau dėl to, jog ne retai sunku yra gydytojams "įrodyti" esamą bėdą, kuri nematoma plika akimi. Lygiai taip man buvo bandant kadaise IVF NW klinikoje. Sakiau gyd., kad turiu autoimuninių sutrikimų, kad su krešumais negerai, tačiau nereagavo. Sekančią dieną po transferio pajutau peršalimo simptomus, gerklės skausmą ir pan. Kitą dieną kaip niekur nieko vėl sveika. Kibimo net nebuvo. Imunitetas susidorojo.iš karto su embrionais.
Linkiu sėkmės ir drąsos imti sprendimus į savo rankas
Manau, kad Jums labai nedaug tetrūksta, nes bėda labai aiški.
StebuklingaŽaluma parašė:
Iš to, ką rašote, galima suprasti, jog neabejotinai viską gadina Jūsų pačios imunitetas ir suagresyvėja būtent tada, kada galima implantacija. Mano organizmas irgi…
Ačiū už gražius žodžius ir palaikymą!!
Man daryti visi įmanomi imunologiniai tyrimai, net kaulų čiulpus tyrė. Tiesiog nuolat padidėjusi triptazė. Kas iššaukia priepuolius dilgėlinės su angioedemomis neranda. Visi daktarai vienbalsiai-tai vyksta tik odoje, nėštumui įtakos neturi. Deja šioje vietoje po nepavykusio fet ir tuo metu pojūčių nelabai sutinku. Viena pasiruošima fet likus 3 dienom iki kėlimo pati nutraukiau, nes jaučiau kad kūnas nerimsta, todėl tikrai netikėjau sėkme, gėriau mėnesi dideles dozes dexos. Sulaukus ramybės dar savavališkai pagėriau prieš tai dexa ir antihistamininiu. Po kėlimo jau klausiau F rekomendacijų, bet net po prednizolono praėjus 2 val prasidėjo reakcija. Ne pati stipriausia, bet tikiu, kad įtakojo nesėkme. Dabar po visko vis dar rankos dega. Ir vėl tas pats atsakymas-tai tik odoje, kūne pas mane viskas ok, o aš tuo abejoju... kaip nuramint histamino išsiskyrimą ir sumažinti triptaze jau nebežinau, kad pavyktų ne tik pastot o ir išnešiot. Kraujo tyrimų imunologai ir hematologai atliko begales, kas man dar kliuvo, nors F nieko nesakė, kad per pora mėnesiu tth nuo 1.7, pakilo iki 2.5, bet vaistų neskyrė. Daugiau nebežinau ką dar tirtis ir ką vartoti, kad paskui nepakenkt ir vaisiaus vystymuisi, dexa sako labai kenkia... Su pirmu pastojau, bet išnešiot sekėsi sunkiai. Tada dar jokiu nebuvo dilgėliniu ar pan, tik po gimdymo prasidėjo. Bet beveik visą nėštuma kraujavau, hematomos net kelios pradžioj buvo ir beveik visas nėštumas buvo gulimas rėžimas. Man užtekdavo nueit po vėsiu dušu ir pradėdavau lengvai kraujuot. Krešumo rodikliai ok.
Deina9 parašė:
Ačiū už gražius žodžius ir palaikymą!!
Man daryti visi įmanomi imunologiniai tyrimai, net kaulų čiulpus tyrė. Tiesiog nuo…
Supratau.
Na man bent kaip Karpenko yra sakiusi, kad Dexa organizmą kažkaip draugiškiau veikia, atseit artimesnis poveikis natūraliam hormonui nei Prednisolon.
Vartojau 3×dienoje. Kėlė nerimo tikrai, kad nebūtų kokio poveikio vaisiui. Bet kolkas, sūnui gimus, kažko neįprasto nepastebime nei mes nei gyd. Šiaip netgi labiau kolkas skubantis į priekį su raida bendraamžių kontekste, daug ką daro anksčiau nei, kad priklausytų. Dėl to kolkas rami, kad kalnas vartotų įvairiausių vaistų nėštumo metu jam nepakenkė
Aišku, suprantu, kad įmanoma, jog kažkas negero išlįsti gali ir vėliau, bet kol gerai, tai širdy ramu.
StebuklingaŽaluma parašė:
Supratau.
Na man bent kaip Karpenko yra sakiusi, kad Dexa organizmą kažkaip draugiškiau veik…
Kokiom dozėm ir kiek laiko vartojot? Įdomiai, nes mane kaip tik gazdina kad dexa blogesnis... o aš jį geriau toleruoju.
Labai dėl jūsų ir vaikelio džiaugiuosi!
Mano pirmagimiui ir nepakenkė, su raida neskubėjo, patampė mums nervus, bet viskas ok. Viska darė nevėluodamas per daug. Tik be galo judrus, dievulėliau.... iš kur tiek jėgų, energijos ir užsispyrimo pas vaika...
linkęs kaip suprantu į hiperaktyvumą, bet čia gal toks vaikas, o ne vaistų įtaka.
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai