Meshka parašė:
Jeigu visada darete tyrimus tik vienoje laboratorijoje, negalite zinoti ar rezultatai tikslus, nes neturite su kuo palyginti.
Galiu lyginti su Rezus ir Latvijoje darytais tyrimais
Meshka parašė:
Jeigu visada darete tyrimus tik vienoje laboratorijoje, negalite zinoti ar rezultatai tikslus, nes neturite su kuo palyginti.
Galiu lyginti su Rezus ir Latvijoje darytais tyrimais
Ryto akimirka parašė:
O aš visus tyrimus ten darausi...kaip taip? Kur rekomenduotumėt tada darytis jei dar prireiktų?
Jeigu esate Vilniuje, tai bent man kainos ir kokybės atžvilgiu Santarų klinikų labė - numeris 1. Tik man tekdavo vos ne per pusę miesto važiuoti, tai užknisa, bet jeigu reik nemažai tyrimų, tai tik ten.
Dar patinka Hila. Rezultatai panašūs su Santariškių būna. Tik dėl krešumo rodiklių buvo klaustukų paskutiniu metu.
Medicina Practika.
NVSPL - irgi pigu kaip Santarose, o ir realūs rezultatai, bet man ten nepatogus parkingas tam stoties rajone ir nejauku vaikščioti
Rezus - irgi gerai, ten aš darydavausi su nemažom nuolaidom, nes ta labė buvo susijusi su mano darbu kadais. Rezultatai nekeldavo abejonių.
Atene123 parašė:
Kai dariausi LT ivf, tai gyd net nevertino iš Antėjos atsineštų tyrimų - reikėjo persidaryti kitoj lab.
Na va. Šitą bajerį ne pirmą kartą perskaitau forume, kad gydytojai nežiūri rimtai į Antėjos tyrimų rezultatus. Tikrai, vadinasi, ne veltui.
Niekad neesu skaičiusi, kad iš kokios kitos labės gautus rezultatus laikytų ant tiek niekiniais...
Is tikro tai pritariu, man anteja kazkada dare bendra kraujo tyrima, parejo rezultatai kad man su trombais labai negerai, kad isvis nukraujuosiu, jei isipjausiu net pirsta.. jau kiek streso gavau is niekur. Pakartojus kita diena nieko nebuvo.
Nelabai suprantu kaip galima taip susimaut..
Amuleda parašė:
Rezultatai gaunami laiku, nebuvo, kad neatitikų ar būtų nevrtinami
Antėjoje man irgi nebuvo tokių problemų. Na, įdomu. Juk turi būti pagrįstas tas nepasitikėjimas kažkuo. Kad vėluoja rezultatai, tai techninis dalykas, sakyčiau. Svarbiausia, kad pats tyrimas būtų atliktas teisingai.
Elidelim parašė:
Viena labiausiai rekomenduojamų kaip patikimiausia "Medicina Practica".
Esu ir ten dariusis. Nemokamus Santarose, jei neskubiai. Hmm. Na, bet kaip žinoti, kad prasti tyrimų rezultatai yra nekokybiška paslauga ar tiesiog faktinė realybė, ir atvirkščiai. O gal geras tyrimas buvo tas, kur netaip atliktas. Čia reiktų kokį patyrusį laborantą išsiklausinėt
Aš labiausiai pergyvenu, kad mano tyrimų nesumaišytų su kieno nors kitu....nesvarbu, geresnis ar blogesnis būtų rezultatas. Bet nepamirškim, kad gydymo įstaigos irgi turi kontraktus su tam tikrom laboratorijom, tad vertinimas yra subjektyvus. Pvz.NW dirba su Medica Practica.
Mano vyras Antėjoj darėsi tyrimus prieš LIT ir negavo ats per kelias dienas dėl ko neplanuotai gavome likti Rygoje.. Kas pačios suprantat kiek nepatogumų sukelia, jei neplanavai
Jei daugiau tyrimų reikia daryti ar brangesnių apsimoka važiuoti į Santariškes, man gaudavosi kainų skirtumas 50-100eur
Ryto akimirka parašė:
Esu ir ten dariusis. Nemokamus Santarose, jei neskubiai. Hmm. Na, bet kaip žinoti, kad prasti tyrimų rezultatai yra nekokybiška paslauga ar tiesiog faktinė realybė,…
Čia žinokit ne pletkai, rimtai antėja labai grybauja su atliktų tyrimų rezultatais, ypač hormoninių 😟 Draugė endokrinologė tai jie savo medikų bendruomenėj dauguma vieningi (neigiamai) antėjos atžvilgiu. Bent anksčiau buvo kalbama kad jie perka pigesnius ir prastesnius reagentus kad sutaupytų, buvo istorijų kai ir netinkamai laikydavo mėginius (pvz ne šaldytuve vasaros metu). Gal kažkas jau pasikeitė ir jie pasigerino sąlygas, bet kai ėjau skubaus vizito pas ne savo endokrinologę kitam mieste, ji irgi perklausė ar kartais tyrimus dariausi ne antėjoj..
Luna13 parašė:
Čia žinokit ne pletkai, rimtai antėja labai grybauja su atliktų tyrimų rezultatais, ypač hormoninių 😟 Draugė endokrinologė tai jie savo medikų bendruomenėj dauguma …
Tai dabar susimąsčiau, gal persidaryt hormoninius tyrimus...dar kartą visgi bandysiu į Rygą, tik jau kitą kliniką.
Elidelim parašė:
Aš irgi buvau suglumusi, kuomet tyrė ir kėlė pirmą 2BB, nors turime ir 5AB, 4AB, 3BB. Buvau ir F užklausus, bet kažkokio aiškaus atsakymo negavau, tiesiog pasakė, k…
Na mums su 5ab pavyko, o va dabar su 3bb ne. Ir kai turi tiktai įvairių... Atrodo stogas nuvažiuos ir žinoma klausimų daugiau nei atsakymų
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai