Typota parašė:
Aš taip pat prieš porą savaičių pati vairavau. Narkozių esu turėjusi gal 15, iš kurių vien pas F gal 7-8, tad puikiai žinau kaip jaučiuosi, todėl šį kartą nebevažia…
Kaip jums sekasi, gal pavyko iki punkcijos atsikasti?
Typota parašė:
Aš taip pat prieš porą savaičių pati vairavau. Narkozių esu turėjusi gal 15, iš kurių vien pas F gal 7-8, tad puikiai žinau kaip jaučiuosi, todėl šį kartą nebevažia…
Sveikos merginos! Štai pagaliau užsirašėme ir mes pas F Rygoje, nepastojimo priežastis kol kas tik vyro prasta spermograma, man daryti hormoniniai tyrimai geri, prieš kelis metus lankėmės pas Gricių konsultacijoje, planavo mums ICSI. Bet dėl asmeninių priežasčių tada atidėjome ivf ir dabar nusprendėme vykti pas F.
Norėjau pasiteirauti, kokia suma maždaug tikėtis išleisti? Kol kas jau pirmas vizitas su visais tyrimais kainuos 1000 Eur. Jeigu pvz nereikės kazkokiu papildomu tyrimu ir darys ICSI ar tai suma apie 6000 eur, ar tarkim apie 10000 eur? Tiesiog butu idomu su zinoti, kadangi maciau daug komentaru apie aukštas kainas pas F... Aciu!
Catwoman93 parašė:
Sveikos merginos! Štai pagaliau užsirašėme ir mes pas F Rygoje, nepastojimo priežastis kol kas tik vyro prasta spermograma, man daryti hormoniniai tyrimai geri, pri…
Sveika. Mūsų kelias pas F nebuvo su itin daug kokių tai papildomų procedūrų. Nedarė mums jokių Cross Match, jokių LIT ir pan. Tačiau net ir tokiu atveju neįtilpome nei į 3000, nei į 7000, nei į 10 000 Eur, kaip tai įmanoma Lietuvoje.
Ruoškitės išleisti bent 10 tūks. Eur kaip minimum ir dar su geru pliusu tai tikrai. Kainos žvėriškos pas F, deja. Pačioj pradžioj pamenu, kai lankėmės pirmuosius kartus...Tai galvodavom maždaug -"šį kart tikrai bent 300 Eur paliksim". Aha, po vizito paaiškėdavo, kad pvz. 700 Eur ir daugiau.
Atrodo, tarsi už kvėpavima oru sukasi Eurai...
StebuklingaŽaluma parašė:
Sveika. Mūsų kelias pas F nebuvo su itin daug kokių tai papildomų procedūrų. Nedarė mums jokių Cross Match, jokių LIT ir pan. Tačiau net ir tokiu atveju neįtilpome …
Bet taip ir yra. Ir dabas, darė fet, prikrovė vaistu iki echo pas ją (nors nebūčiau vykus vis tiek, viska lt darausi). Sakau pala, gal iki hcg tyrimo, nes neaišku ar pavyks. Ne, tokia tvarka. Vien už vaistus 400€ kuriu nepanaudojau beveik. Kas dar "prajuokino". Koronos testas prieš fet 5€. Nu smulkmena, bet... o jei teigiamas tai nekeltų? Bet esmė kaip jį ėmė. Net normaliai į nosi to pagaliuko neįdėjo. Vos nosies šnerve palietė
visiška smuklmena, bet...
Vilties trupinėli, kaip sekėsi grįžti?
Sveika! Na tikrai nemažai, iš kitos pusės čia dar ir ne tiek atiduotum dėl būsimo mazylio!❤️ aciu uz atsakymą, geriau is karto nusiteikti išleisti daug, kadangi vistiek įsivaizdavau tas mažesnes sumas😂
O kaip greitai jums vyko visas procesas? Nuo pirmo apsilankymo iki įkėlimo?
Beje, įdomu kaip yra stebimi folikulai būnant čia Lietuvoje? Ar reikia paciai kažkur rašytis ir jiems siust informaciją/nuotraukas ar yra klinikos su kuriom jie bendradarbiauja?
Deina9 parašė:
Bet taip ir yra. Ir dabas, darė fet, prikrovė vaistu iki echo pas ją (nors nebūčiau vykus vis tiek, viska lt darausi). Sakau pala, gal iki hcg tyrimo, nes neaišku a…
Man irgi buvo sudėję vaistus iki echo, bet aš atsisakiau - dabar apskritai Jelena man išrašo receptus ir aš perku LT, nes tokie vaistai kaip
Diphereline, Ovitrel ir net tas pats Lubion (kai su nuolaidų kortele) pigiau LT gaunasi
Atene123 parašė:
Man irgi buvo sudėję vaistus iki echo, bet aš atsisakiau - dabar apskritai Jelena man išrašo receptus ir aš perku LT, nes tokie vaistai kaip
Man kitos merginos sudėjo. Marina tik palydėjo pradžioj iki kabineto ir viskas. Ir jos buvo kategoriškos kad taip reikia. Nzn. Neturėjau jėgų ir noro ginčytis.
Ir taip, tikrai kai kurie vaistai LT pigiau.
Donciuta parašė:
Ne, iki punkcijos nedaėjom. Net iki stimuliacijos nedaėjom 🫣😀
Žodžiu, buvo pas mane cista, jau nuo pernai. Dar pernai vasarą ji atsirado ir vartojant kt buvo sumažėjusi (mano manymu ji nebuvo pilnai išnykusi). Ir kai pernai rugsėjį darėm stimuliaciją, iš pradžių matė du folius (mano manymu įtartinas folis + ta sumažėjusi cista). Sunkiai augo, ir išpunktavo cistą ir tą vieną folį kurį užšaldėm. Sekantį ciklą ta pati cista, toje pat vietoje (pagal F kita, o pagal LT ginę identiškoje vietoje ir ta pati). Žodžiu vėl vartojau kt kelis mėnesius, nieko. Vėl norėjau ją punktuot, tipo vėl nebeliko (2cd buvo du foliai 5-6mm kas mano manymu per dideli kaip 2cd). Vėl stimuliacija, vėl niekas neaugo. Tuomet vėl pertrauka ant kt.
Tuomet vyko lūžis gyvenime, mečiau darbą, kuriame 12m išdirbau, stojau į biržą ir planavau per vasarą be streso pasidaryt ivf ir pastot kol biržoje sėdžiu, kad po to tiesiai į dekretą 😀 aha, per tuos pusę metų nieko neįvyko, net stimuliacijos nebuvo 😀
Tai vis dar cista buvo, tai po to F vasarą atostogavo, tai nutraukus kt mmm neatėjo virš 70d ir taip netikėtai atėjo ruduo. Jau vėl parašiau kad va, atėjo mmm, ryt atvažiuoju cistos punkcijai ir startuojam. Ir va, gaunu ats jog F nuo rytojaus visą savaitę nebus, tipo keliam į kitą ciklą. Ir šiaip ne taip vėl atėjo kitas ciklas (su prg teko iššaukinėti mmm). Nuvykau tai cistos punkcijai, nors ir su nuotykiais, ir virš pusę valandos punktavo, kai šiaip trunka 5-10mim, pagaliau išpunktavo.
Bet, mano endometriozė ir gimdoje jau yra išvešėjusi. Tad vėl skyrė gydymą, nes prie tokios būklės negali stimuliuoti. Tą ir LT ginė, kuri net nėra su ivf susijusi jau buvo prieš porą savaičių pasakiusi, jog reiktų visų pirma gydymo, o tik vėliau planuot stimuliaciją, nes nuo vaistų dar labiau viskas išplis ir bus blogiau.
Tai va, dabar geriu vaistus, laukiu naujų metų ir bus matyt.
Na va, Marina atsakė į mano klausimą, kad visoms apžiūroms stimuliacijos metu teks atvykti į kliniką.
Merginos, o kaip jums praėjo stimuliacijos? Ar buvo šalutinių poveikių? Nes teks visas procedūras derinti ir su darbu, tik punkcijos ir kėlimo laikotarpiu planuoju pasiimt atostogas. Kaip jums sekėsi?
Catwoman93 parašė:
Na va, Marina atsakė į mano klausimą, kad visoms apžiūroms stimuliacijos metu teks atvykti į kliniką.
Aš iš Vilniaus važinėjau ir galėjau nuotoliu dirbt, tai man idealu buvo su autobusu. 4 val į priekį 4 val atgal su kompu dirbu ir pasidarau 2 val pertrauką patikrai😉 Tai laikų pagal autiką prašydavau🤣
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai