Vasara93 parašė:
Tai gal i cistos punkcija ieina ir visi antibijitokai pries ir po - nes ir man suleido pries, ir poto dar suleido - matomai tai yra standartas tokiai procedurai ir …
Man irgi identiškos sumos buvo 🙂
Vasara93 parašė:
Tai gal i cistos punkcija ieina ir visi antibijitokai pries ir po - nes ir man suleido pries, ir poto dar suleido - matomai tai yra standartas tokiai procedurai ir …
Man irgi identiškos sumos buvo 🙂
Samanaa parašė:
Sveiki, o gal darėtės su kompensacija? Kiek tada gaunasi?
Sveiki, pradzioje bet kokiu atveju reikia viska moketi is nuosavu lesu. Mes pradejom rinktis invoice jau po visu tyrimu startuojant su IVF, tai nezinau kiek pavyks susigrazinti, manau galejau ir anksciau siuntima issiimti, bet kiek dalinosi moterys - labai skirtingai, vienoms 2000, kitoms ir 4000 eur pavyksta, priklausomai nuo to kokios proceduros atliekamos
Ateinu papasakoti - šnd turėjom įkėlimą pas F, dar praeita sav. klausiu Jelenos ar viskas ok, nes negaunu saskaitos kaip ankščiau - jo jo, sako viskas ok. Penkt vakare prisimenu, kad sask taip ir negavau - rasau laiška su mintim, lad pirmadienį ryte perskaitys ir dar bus laiko sutvarkyti viską - šiand ryte jokio atsakymo negavau, o nuvykus į kliniką paaiškėjo, kad transferis nesuplanuotas - reziume įkėlimas įvyko po maždaug 1:40 veliau nei planuota, bet nervų ir ašarų pareikalavo
Atene123 parašė:
Ateinu papasakoti - šnd turėjom įkėlimą pas F, dar praeita sav. klausiu Jelenos ar viskas ok, nes negaunu saskaitos kaip ankščiau - jo jo, sako viskas ok. Penkt vak…
Jūs nepergyvenkite dėl to.
Nes net ir suplanavus transferį ir sutarus laiką iš anksto, panašiai ir man vėlavo.
O koordinatorėms ten įprasta atrašinėti bile ką, net nepatikrinus info ir nepasitarus su nieku kitu. IVF Riga koordinatorės gali priimti visą procesą nulemiančius sprendimus ar net atšaukti transferį be F žinios, jeigu joms susišviečia, kad kas ne pagal planą. Du kart tai vyko man iki kol netekom kantrybės ir nebesiterliojom rašant laiškus, o vyras skambino į kliniką telefonu.
Aš suprantu, kad gali įvykti klaida, bet taip apmaudu, kad tiek kartų teiravausi ir vis tiek nesugebėjo tiesiog įrašyti i grafiką. Dar pradžioje bandė sakyti, kad truputį vėluos, nes pas juos šiandien labai užgrūsta - jo jo, gali gal apgauti pirmą kartą atėjusią porą, bet jau tikrai ne mus. Po visko, Jelena atnešė rekomendacijas, ale viską išaiškino ir jau viso gero- sakau ne ne - aš dar noriu pas F, kad viską paaiškintų pati ir ką galvojat vel Jelenos klaida, nežymi (ne toks kiekis paskirtas metylfolato), bet vis tiek 🙈
Atene123 parašė:
Aš suprantu, kad gali įvykti klaida, bet taip apmaudu, kad tiek kartų teiravausi ir vis tiek nesugebėjo tiesiog įrašyti i grafiką. Dar pradžioje bandė sakyti, kad t…
Sunku net patikėti tuo, ką skaitau 🙈🙈🙈
Donciuta parašė:
Sunku net patikėti tuo, ką skaitau 🙈🙈🙈
Tikra tiesa, kad ten koordinatorės skiria ir medikamentus/papildus, ypač kurie nereceptiniai
StebuklingaŽaluma parašė:
Tikra tiesa, kad ten koordinatorės skiria ir medikamentus/papildus, ypač kurie nereceptiniai![]()
Jo jo - man Jelena matydama mano ašaras - sako aš tau valerijono parašysiu vakare prieš miegą, bet, žiūriu, rekomendacijose ir tą pamiršo 😁
Atene123 parašė:
Jo jo - man Jelena matydama mano ašaras - sako aš tau valerijono parašysiu vakare prieš miegą, bet, žiūriu, rekomendacijose ir tą pamiršo 😁
:DDD Kuo toliau, tuo gražiau ten su ta klinika 🙉
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai