Kinderis2022 parašė:
Nors vakar leliukas dienos metu toks ramus buvo.. po myliuko tiek atsigavo, visa nakti davesi![]()
Žinoma saugu. Ten iki to vaiko tikrai nedaeina 🤭
Kinderis2022 parašė:
Nors vakar leliukas dienos metu toks ramus buvo.. po myliuko tiek atsigavo, visa nakti davesi![]()
Žinoma saugu. Ten iki to vaiko tikrai nedaeina 🤭
Kinderis2022 parašė:
Kad ir kaip jūsų vyrą apdovanojo gamta, jis vaikelio tikrai nepasieks. 🤭
Kinderis2022 parašė:
Idomu pas jus per pilva kiek? Mane pagulde ir su metru nuo gimdos daug maz iki skrandzio matavo ir sako nu tik 24, o veliau pridure, kad ir vaikui mazokai vietos pi…
30 sav. buvau pasngimekologę, išmatavo tai buvo 30 cm. Sakė normalu viskas.
Pipiriukas. parašė:
Sveikos, aš čia gan su tokiu intymiu klausimu, kaip jums sekasi mylėtis su partneriu? Ar visiškai atsipalaiduojat? Nes man kažkodėl pastaruoju metu vis sunkiau seka…
Vyras kartais abejoja dėl intymių santykių -ano kad pakenks vaikeliui🤦 Saugiai gyvena, nieko neatsitiks, pačios juk jaučiame kaip yra😉
Pipiriukas. parašė:
Sveikos, aš čia gan su tokiu intymiu klausimu, kaip jums sekasi mylėtis su partneriu? Ar visiškai atsipalaiduojat? Nes man kažkodėl pastaruoju metu vis sunkiau seka…
Pradžioje ginekologė rekomendavo susilaikyti dėl persileidimo grėsmės, bet po pirmo trimestro jokių indikacijų nebeliko
dažnumas tikrai sumažėjęs dėl įvairių priežasčių, bet šiaip intymūs santykiai nepasikeitė ir baimių neturim
Zylutėė parašė:
Pas mane 30sav ir 1diena ir + 11kg 🫣 leliukas atitinka savo svorį pagal savaites 1kg ir 200g
Pas mane leliukas didesnis 1,4kg. Priaugau 2kg
Rozalija parašė:
Pas mane leliukas didesnis 1,4kg. Priaugau 2kgRozalija
https://www.tevu-darzelis.lt/nestumas/nestumo-kalendorius/28/
- Manau tas 400gr nėra blogai, oi mažai priaugotė .. as atrodo nekemšu daug, vakare stengiuos nevalgyti , bet vistiek kg auga 🫣 tikiuos turėti pienelio, kai pati maitini sakė kūnas daug energijos ir kcal atiduoda nukrenta ir kg 😊
Zylutėė parašė:
O kai baigi maitint vel atauga 😂
Arbuziuuukaas parašė:
Noreciau,kad taip lengvai kristu, nes man maitinant svoris visai nekrito,kol ant "dietos" neatsisedau🙉
man irgi nekrito. nes reikia valgyti zindant. o paskui vaiko svoris auga reikia ji daznai kilnoti, augo raumenys ant nugaros, ko pasekoje gavosi plius 3 kg nei buvo visada iki nestumu.
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai