A-guste parašė:
Aišku nereikia pamirsti, kad gimdymo metu labai labai daug priklauso ir nuo akušerės. Gyd nebent CP daro ir siuva tarpvietę, jeigu reikia. Bet pagrindinį darbą daro…
A-guste parašė:
Aišku nereikia pamirsti, kad gimdymo metu labai labai daug priklauso ir nuo akušerės. Gyd nebent CP daro ir siuva tarpvietę, jeigu reikia. Bet pagrindinį darbą daro…
Koks geras gimdymas 😊 svajonė😁 tai kai aš gimdziau,akušerė nieko nedarė,nesakė,kažkokia bjauri buvo,nepatenkinta,ką klausiau,tai nenoriai atsakydavo. Kazkokia jauna gydytoja buvo,man taip atrodo po studijų turbūt,irgi nieko neaiškino,vis kviesdavo budinti gydytoja,man atrodo Mileris. Na bent pasisekė kad jis buvo,nes ji nemokėjo susiūti,nes labai daug buvau prakirpta,tai jis mane siuvo. Reikėjo repliu,ji nemokėjo,tai jis viską padarė. Ginčijosi,kad kodėl ji nemoka,o ji sakė mane to nemokė 😁😁😁 na žodziu akušerė nieko nedarė,gydytoja nieko nežinojo,sunkus gimdymas buvo pas mane. Vis ta vyrą kvietesi,tai jis jau irgi buvo nepatenkintas. Tai kai reikėjo repliu,subėgo 10 žmonių,man net baisu pasidarė. Tai iki šiol nežinau kaip reikia gimdyti,nes man tada niekas nepaiskino 😁 tai dabar jau noriu gimdyti su kažko susitarus,ramiau kad būtų. Nes komplikacijos buvo baisios......