Cita tita parašė:
kelinta ciklo diena Jums fet dare?
Blastuka idejo 19 cikla diena. Mano ciklas 28 dienu.
Cita tita parašė:
kelinta ciklo diena Jums fet dare?
rudojji parašė:
Merginos, gavau atsakymą hcg - 1.00, prg 634.56 nmol. šiandien 9dpį.nėra vilties, ar ne? nutraukt vaistus šiandien ir nebekartot tyrimo?
Labai labai uzjauciu
rudojji parašė:
Merginos, gavau atsakymą hcg - 1.00, prg 634.56 nmol. šiandien 9dpį.nėra vilties, ar ne? nutraukt vaistus šiandien ir nebekartot tyrimo?
Labai liudna, bet nenuleiskit ranku, man is pirmo ivf ir nepavyko. O is antro taip.
rudojji parašė:
Kaip liudna, o rodos viskas, ejosi puikiai
isliudekit, isverkit-iskelkit galva, ir eikit pirmyn
jus turit 8 bandymus, apie kuriuos, kitiems, nei pasvajot
ir kai slysta, zeme is po koju, jus stipriai tikekit, jog kitas kartas, bus sekmingas
Merginos, kritau i panika.... pries 2m tyremes su vyru, tai problema buvo vyro turte. Kazkaip nuleidom rankas, o db kaip kompensuojama, pradejom sprest iseiti. Uzsiregistravom pirmai k-jai del dirbtino apvaisinimo (i santaras), kitoj savaitej turesim varyt, tai naujai visus tyrimus atlikom ir paaiskejo, kad vyro turtas isvis pablogejo dar labiau 🙄🙄😢.. ka mum dabar daryt? Ir apskritai, ar su tokiais nuliais daro IVF? Pridedu foto daryta anksciau spermiuku rezultata ir db ..

anom parašė:
Merginos, kritau i panika.... pries 2m tyremes su vyru, tai problema buvo vyro turte. Kazkaip nuleidom rankas, o db kaip kompensuojama, pradejom sprest iseiti. Uzsi…
Manau nepraraskit vilties, nueisit i konsultacija gydytojas pakomentuos. Imanoma tesa metodas, kai ima is seklidziu tiesiai spermiukus, tik nznau kokiu atveju gali taikyti toki dalyka. Gal pakomentuos merginos geriau nusimanancios sioje srityje. Nenuleuskit ranku, visokeriopos sekmes jums
Arrija parašė:
aciu
Mmusiukas parašė:
Manau nepraraskit vilties, nueisit i konsultacija gydytojas pakomentuos. Imanoma tesa metodas, kai ima is seklidziu tiesiai spermiukus, tik nznau kokiu atveju gali …
Bet niekaip nesuprantu, kaip galejo taip pablogeti... kaip tik mete rukyti jau puse metu atrodo geriau turetu buti...
anom parašė:
Bet niekaip nesuprantu, kaip galejo taip pablogeti... kaip tik mete rukyti jau puse metu atrodo geriau turetu buti...
Gali buti del vasaros ir karstu oru laikinas pablogejimas. Maniskiui vasara isvis SG budavo tik pavieniai spermukai, atvesus orams grizdavo i iprasta kieki.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai